A 9 legelőnyösebb nadrágfazon télre
Ha domborodsz
A megfelelő nadrágot keresed? Tippet adunk, melyik fazon passzol legjobban az alakodhoz és stílusodhoz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli időszak sajnos a kismamáktól is több alapdarabot követel, ám nem muszáj a teljes ruhatáradat átalakítanod.

Mivel a lezserebb tunikák, kötött pulóverek és kardigánok segítségedre lesznek a rétegezésben, elegendő csupán néhány pocakbarát nadrágot beújítanod, melyekkel könnyen és praktikusan megoldhatod a sokoldalú öltözködést.

A speciális üzletekben ma már éppoly divatos fazonokra bukkanhatsz pamutbetétes verzióban, mint amilyeneket a várandósságod előtt viseltél, így nem kell lemondanod a korábbi stílusodról és a nőies megjelenésedről sem.

Ám a trendkövetés mellett a hordhatóságra és kényelemre is ügyelj, valamint arra, hogy a testalkatodnak megfelelő nadrágra essen a választásod.

Ha nem tudod, milyen szabású kreációk lehetnek a legelőnyösebbek számodra, illetve a szezonális kínálat mely darabjaiban rejlik több stíluslehetőség, a képgalériánkból kiderítheted.

Hány nadrágra van szüksége egy kismamának?

Gyakori ez a kérdés, de a választ minden esetben az dönti el, hogy a mindennapos tevékenységeid és a stílusod alapján milyen alapdarabokra lehet szükséged leginkább. Ha a szekrényedben korábban is a ruhák foglaltak el nagyobb helyet, ezt a tendenciát a tél és a gömbölyödő pocakod ellenére szintúgy folytathatod.

Hiszen a vastag pamutharisnyák, a rugalmas leggingsek és az alattuk észrevétlenül elbújtatható tundrabugyik lehetővé teszik, hogy hidegállóvá varázsold megszokott eleganciádat. Ebben az esetben két-három nadrággal kihúzhatod a telet.

Amennyiben nadrágos típus vagy, érdemes több fazonban gondolkodnod, vagy olyanokra szert tenned, melyek sportos és nőies összeállításokba egyaránt beültethetők. Az idei trendeknek köszönhetően ezt igazán könnyű lesz megvalósítanod!

A kilenc legelőnyösebb pocakbarát nadrágfazon télre

Megmutatjuk a szezon legpraktikusabb, kényelmes kismamanadrágjait, amikben mindig csinosnak érezheted magad!

Ezt is szeretjük