A 8 legnőiesebb fürdőruhafazon testalkatra szabva
Pocakkal is lehetsz csinos
Pocakra szabott fürdőruhát keresel? Ebben lehetsz szexi a strandon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári terhesség önbizalomnyűvő mumusa a fürdőruha, mely igen keveset takar a tulajdonosából, ráadásul a rugalmas anyagából adódóan olyan, mintha a második bőre lenne a viselőjének. 

Így még a fanatikus vízimádókat is elrettentheti a strandolástól az a rémkép, mely gondolataik bugyrában partra vetett bálnaként jeleníti meg őket, aprócska dresszbe tuszkolva.

A tökéletes kismama-fürdőruha nem csak fogalom!

A várandósság legkritikusabb szakasza az ötödik-hatodik hónap, hiszen ilyenkor jön el annak az ideje, hogy hosszabb szabadságra küldd a régi bikinidet, de ezúttal nélküled.

Ám a falatnyi pántostól vett búcsúdnak nem muszáj bánatkönnyekben úsznia, ugyanis könnyen beleszerethetsz egy pocakra szabott fazonba, ami talán nem mutat olyan szexisen a vállfán, mégis csodákat művelhet az új alakoddal.

Kismamaként talán nehéz elhinni, de igenis létezik előnyös fürdőruhafazon nagy pocakra és pluszkilókra megálmodva, melyek a kényelmi és esztétikai igényeknek úgyszintén megfelelnek.

Fontos a fazon

Mielőtt csak a testarányaidra fókuszálnál, a fazonválasztáskor arról se feledkezz meg, hogy a pocakodat védeni kell az erős napsugaraktól. Csak akkor szerezz be kétrészes, nyitott megoldást, ha árnyékba húzódó típus vagy.

Bár az ember reflexszerűen takarni akarja azt, ami széles és párnás rajta, ez a logika a fürdőruhák esetében nem mindig követhető. Tévhit, hogy a sortos fazon leplezi a gömbölyded csípőt: mivel egy vastag sávban, keresztben vágja ketté az alakod, zömökebbé teszi a körvonalaidat, illetve a lábadat is megrövidíti. Válassz inkább babydoll-szabású tankinit, esetleg empire jellegű úszóruhát.

Mindenre, amit szélesnek tartasz az alakodon, a V-alakzat lehet a megoldás: a nyakba kötős dekoltázs optikailag szűkíti a robusztus vállak kerületét, a háromszög formájú bugyi pedig megnyújtja a lábakat, illetve lecsalja a csípődről a fölös centiket.

Ezt is szeretjük