11 felső melegben, ami szép dekoltázst csinál

Csak azt mutatja meg, amit kell

Íme, a legrafináltabb fazonok, kifejezetten gömbölyded idomokra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha babát vársz, elsősorban bizonyára a funkcionalitás és a praktikusság dominál az öltözködésedben, de akkor sem vállalsz lehetetlen küldetést, amennyiben mindezt az ízlésesen szexi, nőies stílussal próbálod ötvözni.

A terhesség idején - különösen nyáron - főként lenge felsőkkel vihetsz egy kis változatosságot a ruhatáradba, mert az efféle darabokhoz már viszonylag olcsón hozzájuthatsz, ráadásul a speciális kínálaton kívül is rábukkanhatsz olyan kreációkra, melyek könnyed és bő fazonkialakításuk révén pocakbarátnak bizonyulnak.

A mell alatt elvágott, klasszikus empire-szabás nemcsak a kismamák sajátja, ezért szinte bárhonnan beszerezhetsz ilyen sziluettel rendelkező blúzokat és topokat, melyektől a kis jövevény születése után sem kell megválnod, hiszen jótékonyan leplezik a fennragadt pluszkilókat, mégis hangsúlyt helyeznek a nőies megjelenésre.

Vidám, trendi fazonok optikai trükkökkel

A nyári meleg közeledtével leginkább olyan felsőkre lesz szükséged, melyek rugalmas, jól szellőző anyagból készültek, kényelmesek, illetve sokoldalúan variálhatók. Ám a praktikussággal kikövezett úton a divatnak és a stílusnak sem kell elvesznie. A harmadik trimeszter felé közeledve már az a kritérium is bekúszik a szempontok közé, hogy a pólód vagy a blúzod olyan szabásrafinériákkal bírjon, melyek tagoltabbá teszik az alakodat. Erre a legegyszerűbb módon törekedhetsz, ha a dekoltázsodat hangsúlyozod.

Bár ilyenkor a mellek teltebbek és vonzók, a cél most sem az, hogy mindent kipakolj, mint egy húspiac. A mell alatti szabásvonal, valamint az átlapolt, V-alakú, trükkösen csavart és aszimmetrikus nyakkivágások szolidan, ízléses formában emelik ki a szép domborulatokat, ugyanakkor megakadályozzák, hogy a pocakot és a csípőt lengén takaró, sátorfazonú felsők tömbösítsék a sziluetted. Így alul könnyedén leplezheted, amit kell, mégis megmarad a kecsesen nőies sziluetted.

11 szexi felső, ami szép dekoltázst csinál

Megmutatjuk, milyen fazonokra fókuszálj a nyári kínálatban, ha csak a pluszkilókat szeretnéd takargatni. Ezek a felsők csodaszép dekoltázst varázsolnak!

Ezt is szeretjük