Eláruljuk, milyen pontosan az átgondolt diéta
Ha ezt követed, biztosan le fogsz fogyni!
Ne sanyargasd magad, hanem csináld okosan. (x)

A sikeres diéta titka nem az önsanyargatásban és a megfontolatlan nélkülözésben rejlik, hanem a szükséges energiadeficit megteremtésében.

Diétázz, de hogyan?

Ha fogyni szeretnél, a napi energiaszükséglethez viszonyítva körülbelül 500-700 kalóriával kevesebbet kell bevinned. Az egészséges ütemű fogyáshoz, ami 0,5-1 kilogramm egy hét alatt, szükséged lesz a rendszeres, zsírszegény táplálkozásra és az édességfogyasztás minimalizálására is.

- Naponta lehetőleg 5-6 alkalommal étkezzünk. Fogyasszunk mindennap legalább három alkalommal zöldséget és két alkalommal gyümölcsöt. Fontos az is, hogy folyadékigényünk nagy részét vízzel elégítsük ki, fehér lisztes finomságok helyett válasszuk a teljes kiőrlésű liszteket, ételeinket dúsítsuk korpafélékkel, fehér rizs helyett használjunk barna rizst, fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű pékárut, burgonya helyett próbáljuk ki a csicsókát - tanácsolja Györki Niké dietetikus.

Mozdulj rá a fogyásra!

Sokan gondolják úgy, hogy a fogyáshoz elég csupán diétázni, de az az igazság, hogy a mozgás sem elhanyagolható. Érdemes háromszor egy órát vagy ötször fél órát mozognod minden héten. Egy egészséges séta, kisebb kirándulás, lépcsőzés vagy otthoni torna már csodákra képes. Egyáltalán nem mindegy, milyen mozgásformát választasz, és legalább ilyen fontos a fokozatosság is.

A kevés terheléshez szokott szervezeted sokkal jobban reagál a gyaloglásra, mint egy intenzív konditermi edzésre, amely túlságosan megterhelné ízületeidet. Ráadásul a gyaloglással nemcsak fogyhatsz, de hosszú távon a vérnyomáscsökkentésben is segíthet.

Élelmi rostok versus étkezési zsír

Jó tudni, hogy az élelmi rostokra is számíthatsz a zsír elleni küzdelemben. A nem oldódó élelmi rostok ugyanis megkötik az étellel bevitt zsírrészecskéket a gyomor felső részében, míg az oldódó rostok a vizet magukba szívva képesek folyékony géllé alakulni, bevonják a zsír-rost formulákat, így védik azokat az emésztési, felszívódási folyamatoktól. A magas rosttartalmú gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása célszerű, de ennél többet is tehetsz a súlyvesztés érdekében.

Az XL-S Medical a benne található Litramine™ rostkomplex segítségével képes felvenni a küzdelmet a súlyfelesleggel. A Litramine™ egy olyan organikus növényi eredetű, szabadalmaztatott rostkomplex, amellyel kíméletesen érhető el testsúlycsökkenés.

Hogyan lesz az XL-ből S?

Az XL-S Medical hatékonyságát számos klinikai vizsgálat támasztja alá. A tablettában található nem oldódó és oldódó élelmi rostok felszabadulnak, és létrehoznak egy olyan rost-zsír komplexet, mely már túl nagy ahhoz, hogy a bélben felszívódjon.

Így a zsír természetes úton távozik a szervezetből. Kivételes hatásával az XL-S Medical akár a zsírbevitel 28%-át képes megkötni, miközben csökkenti az étvágyat és egyensúlyban tartja a vércukorszintet. (Forrás: Grube et al. Weight maintenance with Litramine, Journal of Obesity, 2015)

Az XL-S Medical így segíti a sikeres diétához szükséges energiadeficit megteremtését, anélkül, hogy úgy éreznéd, folyamatosan éhezned kell a célod eléréséért.

Az XL-S Medicalt 25 országban forgalmazzák szerte a világban, és olyan országok piacvezető testsúlycsökkentő márkája, mint Franciaország, Nagy-Britannia vagy Olaszország. Mindez Európa első számú testsúlycsökkentő márkájává teszi az XL-S Medicalt(Forrás: IMS Health, 14A fogyókúra kategória, Európa, 2014.)

Ezt is szeretjük