120 kilóról 70-re fogyott az ifjú menyasszony: gyönyörű és egészséges lett a nagy napra
Képeken a menyasszonyok fogyás előtt és után.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden menyasszony legnagyobb álma, hogy tökéletesen nézzen ki a nagy napon. Szinte az összes nő arra vágyik, hogy a szeretett férfinak elálljon a szava az oltárnál, miközben megpillantja őt gyönyör hófehér ruhájában, talpig sminkben és csinos, gondosan elkészített frizurában.

A harmincéves Kylie Mulcahy 2017 januárjában még 120 kilót nyomott, és kevesebb mint egy év leforgása alatt több mint fél mázsától sikerült megszabadulnia.

- Egy tízéves kapcsolatból lábaltam ki, amikor úgy döntöttem, nem szenvedek tovább a túlsúllyal, kezembe veszem a sorsomat, és az egészségemre, valamint boldogságomra figyelek. Minden diétát kipróbáltam, de semmi sem segített, így orvoshoz fordultam. Kiderült, policisztásovárium-szindrómában szenvedek, amitől nagyon nehéz fogyni - árulta el. Végül szakember segítségét kérte a helyes étrend kialakításában és a sportolás elkezdésében.

Hamar rátalált a szerelem, az oltár elé pedig félmázsás fogyását követően már karcsúan állt. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a menyasszonyokat, akik eldöntötték, esküvőjük napján a legjobb formájukat hozzák. Nézd meg a káprázatos előtte-utána fotókat!

Borító-és ajánlóképek: Instagram, news.com.au

Ezt is szeretjük