Több mint 50 kilót fogytak együtt a párok: előtte-utána képeken mutatjuk a változást
Ezek a párok megmutatták, hogy akár együtt is bele lehet vágni a fogyókúrába, és így könnyebb tartani a diétát, mint egyedül.

fogyásnyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fogyókúrát elkezdeni a legnehezebb, legyen szó bármilyen diétáról, elhatározást, kitartást igényel, és sokan nem véletlenül érzik úgy, hogy egyedül beletörne a bicskájuk.

A kísértés pillanatában erőt adhat, ha tudjuk, hogy nemcsak magunknak, hanem a párunknak is ígéretet tettünk, aki ugyanazokon a nehézségeken megy keresztül a közös cél érdekében.

Közös fogyástörténetek

A következő párok nem kerestek kibúvót a fogyókúra alól, ami meg is hozta az eredményét: a diéta és az edzés nemcsak az önbizalmuknak és az egészségüknek tett jót, de a közös siker kapcsolataikat is megerősítette: egymást támogatva könnyebben elérhették el a hőn áhított álomalakot. Ismerd meg sikertörténeteiket!

(Képek forrása: emma.johnson0919 / Instagram, krystalgetsfit / Instagram, kailgetsfit07 / Instagram, chelsea.choosing.healthy / Instagram, kenzlearnsselflove / Instagram, blairdriscoll / Instagram, carolinecuratolo / Instagram, raising_rogers5 / Instagram)

Ezt is szeretjük