Megbánta 90 kilós fogyását a 25 éves nő - Negatívan hatott a szexuális életére
Kara Beck 167 kilóról fogyott 77 kilóra, a végeredménnyel mégsem volt elégedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik úgy döntenek, hogy túlsúlyuk miatt teljes életmódváltásba fognak, általában elégedettek a végeredménnyel, új, megváltozott alakjukkal. Kitartásuknak és akaratuknak köszönhetően nemcsak a felesleges kilóktól szabadulnak meg, de ezáltal számos egészségügyi problémát is orvosolhatnak.

A 25 éves kansasi anya, Kara Beck kicsi kora óta túlsúlyos volt, ami miatt sokáig önértékelési gondokkal küzdött, ezt pedig az evéssel próbálta kompenzálni. Napi 3500 kalóriát juttatott be a szervezetébe az egészségtelen gyorskajáknak köszönhetően, így nemsokára már 167 kilót mutatott alatta a mérleg - írja a The Daily Mail.

ajanlo-ok
Fotó: Kara Beck/The Daily Mail

Amikor teherbe esett, az orvosok figyelmeztették, hogy túlsúlyával már nemcsak saját magát, de babája életét is veszélyezteti. Ekkor döntött úgy, hogy rögtön a baba megszületése után gyomorszűkítésen vesz rész, aminek hála, másfél év alatt 90 kilótól sikerült megszabadulnia. Azt azonban nem tudta, hogy ez a nagy változás milyen hatással lesz élete többi területére is.

  "Vörös tehénnek csúfoltak"

Kara kisiskolás kora óta küzdött a pluszkilókkal és a depresszióval, az osztálytársai sokszor zaklatták, és vörös tehénnek csúfolták alakja és hajszíne miatt. Miután 25 évesen gyomorgyűrű segítségével lefogyott, azt hitte, vége az évtizedekig tartó szenvedésnek, pedig nem így lett. Kara állítja, testén olyannyira megereszkedett a bőr, hogy ez nagy mértékben hátráltatta a szexuális életét.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Rettenetesen zavart a hasamon és hátamon keletkezett többletbőr, ami meztelenül nem szép látványt nyújtott ” - mondta Kara, aki próbálta hasleszorítós ruhákkal eltakarni fogyás utáni testét, de ez csak ideiglenes megoldásnak tűnt. Végül egy műtéttel eltávolították a felesleges bőrt, most pedig már ő próbál inspirálni másokat.

"A legfontosabb, hogy értékeld és szeresd magad. Figyelj arra, mit eszel, de a testmozgás is legyen szerves része az életednek. Fontos, hogy megismerd magad, hogy tudd, vannak gyenge pontok az életedben. Ha ezeket a pontokat megkeresed, és minél hamarabb teszel ellenük, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel" - osztotta meg tanácsait a lappal.

Ilyen az arc 50 kilós fogyás után

Elképesztő átalakulásokon képesek átmenni emberek, amikor jelentős súlytól szabadulnak meg, és ez az átalakulás nem csak a testüket és a ruhatárukat érinti: egészen meg tud változni az arc is.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük