Pár perc telt el a két fotó között, mégis teljesen átalakultak: 8 nő, aki képeken mutatja meg a valóságot
Az alábbi nők olyan felvételeket posztoltak, amiket sokan szinte azonnal kitörölnének a telefonjukból.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi oldalakon többségében jól megkomponált, tökéletesen beállított és különböző filterekkel felturbózott fotókat látunk. Ugyanakkor sokan nem is sejtik, hogy a profin beállított és retusált képek talán mégsem olyan hibátlanok, mint ahogy azt elsőre hiszik.

A sztárok, bloggerek, influencerek rengeteg próbálkozás után választják ki a számukra legelőnyösebbet, amelyet aztán különböző sminkelős programokkal, filterekkel tesznek még látványosabbá. A képek azt szeretnék láttatni, hogy a rajtuk szereplők - a legmegfelelőbb pózt kiválasztva - tökéletes alakkal, sminkkel, hajzuhataggal rendelkeznek, pedig lehet, hogy ezeknek a jól megkomponált fotóknak köze sincs a valósághoz.

8 nő, aki megmutatja a valóságot

Az alábbi nők megmutatják, milyen a valódi alakjuk, és azt, hogyan festenek egy szépen beállított, jó szögből fotózott, előnyös külsőt sugalló fotón. A nők arra szeretnék felhívni a képeikkel a figyelmet, hogy egyetlen testtartástól, póztól teljesen megváltozhat az alak, és ezt az Instagramon nagyon sokan ki is használják.

Borító- és ajánlóképek: Instagram/fitwomenempire

Ezt is szeretjük