2 hét alatt centikben mérhető a változás!

Éhezés nélkül fogytak

A Turbó diéta kilenc versenyzője közül mindenki centikben mérhető változást ért el két hét alatt.

Két héttel a Turbó diéta program indulása után mind a kilenc hölgy látványos változást tapasztalt magán. Mindannyian elmondták, hogy sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, és ruháikon is meglátszik már a fogyás.

Szép Krisztina és Laura, a Turbó diéta háziasszonya

A többség szkeptikusan kezdte az intenzív programot, csak kevesen hitték el, hogy szilárd étel fogyasztása nélkül is ki fogják bírni a kúrát, de örömmel konstatálták, hogy nem volt éhségérzetük, de még csak vágyat sem éreztek arra, hogy nassoljanak.

Szkeptikusok voltak

Adrienn sok pozitív visszajelzést kapott már eddig is, hogy látványos a fogyása, és ő is jobban érzi magát a bőrében, a munkahelyén is jól teljesít, valamint van energiája az esti programokra is.

Nem kellett lemondania a barátai társaságáról sem, több születés- és névnapra is meghívták, ahol ő szilárdan tartotta magát, és csak a turmixát fogyasztotta. Ettől függetlenül nem érezte, hogy kényelmetlen lenne számára a szituáció, sőt, a barátai nagyon büszkék voltak rá. Azt nem tagadja, hogy a megszokott és szeretett ízek hiányoznak neki, ám éhes egyáltalán nem volt a két hét alatt. Jelenleg három és fél kilóval mutat kevesebbet a mérleg, de centikben sokkal nagyobb a változás, a ruhái már kényelmesebbek.

Mariann felszabadultan érkezett az interjúra, mint mondja, már jó pár kilótól sikerült megszabadulnia, és ez egyáltalán nem volt számára megterhelő.

- Egy kicsit az elején még féltem, mert nagyon szeretek enni, de azt vettem észre pár nap után, hogy nekem ez elegendő, még egy kicsit tornáztam is. Nem voltam éhes, mert eltelített - mondta. Mariann a turmix mellé minden nap ivott zöldséglevest is, aminek sós íze jól kiegészítette a Turbó diéta ital édességét.

Nikoletta maga is meglepődött, hogy kezdeti szkeptikussága ellenére is milyen jól bírta az intenzív programot. A családja mindenben maximálisan támogatta, bár azt bevallja, furcsa volt a cégnél úgy ebédelnie, hogy kollégái kipakolták a főtt ételeket, míg ő csak a turmixot fogyasztotta.

Laura és Angyal Klára

Éhségérzetet azonban csak akkor érzett, amikor elfelejtett enni, mert úgy belemerült a munkába.

Centikben mérhető a változás

Edinának már az arcán is látszik a változás, emellett könnyebben is mozog. Két hét alatt 5,7 kilótól szabadult meg, és a ruháin is jól tetten érhető a változás. Edina titka az, hogy amikor pszichés éhséget kezd érezni, ivott egy kis vizet vagy zöldséglevet és már el is felejtette. A kúra semmit sem változtatott olyan téren az életén, hogy most is süt-főz a családjának, oda is ül velük étkezni, és mint mondja, sokszor már a látványtól is jól lakik.

Klára sosem volt nádszálvékony, de mindig is csinosnak tartották a környezetében. Fő motivációja most a születésnapja, mely két hónap múlva lesz, és be akarja bizonyítani, hogy 40 fölött is van karcsúbb élet, mindehhez csak szilárd elhatározás szükséges. Úgy véli, az ember jobban érzi magát a barátai körében is csinosabban és szebben. Minden vágya, hogy újra 64 kilós legyen, akkor érezte ugyanis magát a legjobban. Mint mondta, jólesett neki, hogy a Turbó diéta csapata inspirálta, és ha mélyponton volt, át tudták lendíteni a nehézségeken. Már a második nap fogyott egy kilót, és ez a változási folyamat azóta sem állt meg.

Krisztina is a szkeptikusok táborát erősítette, ugyanis arra gondolt, neki nem fog menni az intenzív program, hiszen nem tud teljesen lemondani a szilárd táplálékokról. Azonban az első pár nap után ő is megdöbbent, hogy egyáltalán nem érez éhséget, ő a turmixadagot négy részre osztotta el. Mint mondta, leírhatatlan volt az érzés, amikor úgy fel tudta venni egy régi szoknyáját, hogy a hasát és a fenekét már nem kellett takargatnia hosszú lebernyegekkel.

Laura és a csapat tagjai: Zsuzsi, Kati és Julianna

A kislányát is zökkenőmentesen el tudja látni, annyi változott csak a napi rutinban, hogy ha főz, a lánya kóstolja meg az ételt. Mint mondta, régen sokat nassolt, most azonban már a vágyat sem érzi.

Fejben azért még főznek

Csapatban talán könnyebb boldogulni, ezt vallja Zsuzsi, Kati és Julianna is. Elmondták, sok apró biztatást kaptak a munkatársaiktól is, ami sokszor átsegítette őket az apróbb holtpontokon. Kati és Julianna is érzi a centikben mérhető változást, bár kicsit elkeseredtek, mert a barátaik nem vették észre, hogy fogytak.

Zsuzsi több mint öt kilóval lett könnyebb, lelkileg és fizikailag is kirobbanó formában érzi magát. Mint mondta, csapattársaival fejben azért még főznek a konyhában, miközben a turmixaikat készítik, és most már hiányzik neki a szilárd étel és a rágás, bár egyelőre nem elviselhetetlen a vágy. A két hét intenzív program után a versenyzők most már vehetnek magukhoz szilárd ételt is ebédre és reggelire, ám azt még most is szigorúbban meg kell nézniük, mit esznek. Ebédre a legideálisabb az, ha hatszáz kalóriát fogyasztanak, a turmixot pedig uzsonnára és vacsorára fogyasztják, így továbbra is megmarad a jótékony hatása az italnak.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ismerd meg őket, szurkolj kedvenceidnek, és nyerj hetente Estée Lauder-utalványokat, vagy vidd haza te a Turbó diéta fogyókúrás csomagot!

Ezt is szeretjük