Programozd magad zsírégetésre Paul McKenna világsikerű diétájával
Ha megérted tested üzeneteit, koplalás nélkül szabadulsz meg a túlsúlytól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul McKenna sikerének titka, hogy fogyókúrás módszere egyszerű, könnyen elsajátítható, a pluszkilóktól pedig önsanyargatás és éhezés nélkül szabadít meg, miközben arra is megtanít, hogyan őrizheted meg az ideális súlyodat.

Paul világhírű könyvével és a hozzá tartozó CD-melléklettel te is elsajátíthatod az átütő erejű pszichológiai módszert, a sikerélmény pedig az első perctől kezdve garantált.

Tanulj meg bízni a testedben!

Sokat bosszankodsz azon, hogy néhány barátnőd azt eszik, amit akar, mégis nádszálkarcsú? Talán a titok pontosan az, hogy akkor és azt eszik, amit akar. A tested sokkal okosabb, mint a legjobb diéta, de a bennünket körülvevő információáradat, amely mindig újabb és újabb ételeket parancsol tiltólistára, könnyen megzavarja az ösztöneidet, így nem biztos, hogy meglátod, meghallod vagy megérzed azt, amit a tested üzen.

Miután hosszú éveken át azt nevelték beléd, hogy a tested rosszra csábít, hatalmas kihívás lesz újra megbízni benne. Ezt a bizalmat, illetve az üzenetek megértését nem könnyű megtanulni, idővel azonban természetessé és magától értetődővé válik - akár a cipőfűződ bekötése vagy az autóvezetés.

Egyél úgy, mint a sovány emberek!

A vékony emberek valamilyen okból nem felejtették el, hogyan kell megérteniük a testük üzeneteit, ezért ennek megfelelően alakultak ki az étkezési szokásaik. Ha te is a négy aranyszabálynak megfelelően formálod át a szokásaidat, éhezés nélkül szabadulsz meg a pluszkilóktól, és a jojótól sem kell tartanod.

Akkor egyél, amikor éhes vagy!

Akárcsak az összes többi hibás programozás esetében, az a szokás, hogy csak előre meghatározott napszakokban eszünk, az egyik főbűnös abban, amiért figyelmen kívül hagyod és felülbírálod tested alapvető bölcsességét.

Ha elolvastad ennek a bekezdésnek a címét, és azt mondtad, "De hát én mindig éhes vagyok!" vagy "De hát én sosem vagyok éhes!", az azt jelenti, hogy érzéketlenné váltál tested üzeneteinek értelmezésére. Amint ismét elkezdesz összebarátkozni vele, újra megtanulod megérteni a jeleket.

Ha megvonod magadtól az ételt, és éhezteted magad, a tested pánikba esik, és raktározni kezd, hiszen nem tudja, ezúttal milyen hosszan sanyargatod majd.

Azt egyél, amit szeretnél

Rendkívül érdekes kísérletet végeztek kutatók kisgyerekekkel az 1930-as években. A kicsik egy hónapon át szabadon eldönthették, hogy a rendelkezésükre álló ételekből - a fagylalttól a spenótig - mit szeretnének enni.

Bár mindannyian szinte mindig máskor és mást választottak, az egy hónap alatt nagyjából a kutatók által meghatározott kiegyensúlyozott étrendnek megfelelően táplálkoztak.

A tested pontosan tudja, hogy mire van szükséged, és ezt jelzi is. Ha állandó harc folyik az ösztöneid és a saját magad felállította szabályok között, az egy idő után nagyon fárasztó lehet. Nem kell attól félned, hogy ha azt eszel, amit akarsz, akkor étrended csak csokoládéból, pizzából és tortából fog állni. A tapasztalatok szerint azok, akik szabadon választják meg az ételeiket, 90%-ban könnyű és tápértékben gazdag fogásokat választanak.

Tárd fel az okokat!

Ha meg akarod változtatni azokat a szokásokat, amelyek elhízásodhoz vezettek, először fel kell tárnod a túlsúlyod okát. Nézd meg videónkat, és ismerd meg a leggyakoribb bűnösöket!

Élvezz minden falatot!

A túlsúlyos emberek szinte mindig az evésre gondolnak, kivéve akkor, amikor esznek. Pedig a karcsúság talán legfontosabb aranyszabálya, hogy azt ehetsz, amit akarsz, akkor, amikor akarod, mindaddig, amíg minden falatot élvezettel fogyasztasz el. Ezt úgy érheted el legkönnyebben, ha időt adsz magadnak az evésre. Minden falat után tedd le az evőeszközöket vagy a szendvicset, és csak akkor emeld fel újra, ha lenyelted a falatot. Így minden falat elfogyasztása tudatod döntés, nem pedig automatikus lapátolás lesz.

Ha jóllaktál, hagyd abba az evést!

Felejtsd el a beléd nevelt szabályt, miszerint amit kiszedtél, azt meg is kell enned. Inkább tanuld meg felismerni a jelet, amivel a gyomrod azt üzeni: jóllaktam, elég volt. A legtöbb ember ilyenkor gyengéd, mégis egyértelmű kielégítettséget érez a gyomorszájban - vagyis a borda alatti, de még a gyomor feletti területen. Ha a jóllakottság észlelése után tovább eszel, a gyomorszájad tájékán egyre kellemetlenebb érzések jelentkeznek. Ha ezeket észleled, azonnal hagyd abba az evést, függetlenül attól, hogy mennyi étel maradt a tányérodon.

Programozd a gondolataidat a tested lefogyasztására!

Már a négy aranyszabály elsajátításával is jelentős változásokat érhetsz el evési szokásaid terén, de a teljes változáshoz Paul McKenna hanganyaga is rengeteget segít. A könyvhöz mellékelt CD-n hallható zene, valamint a relaxációs technikák segítségével gondolataidat tested fogyasztására programozhatod, a pszichológiai módszer pedig a fogyókúrázók legnagyobb ellenségét, az érzelmi evést is segít legyőzni.

Cikkünk Paul McKenna Le tudlak fogyasztani! című könyve alapján készült, mely a Geopen Kiadó gondozásában jelent meg.

Forradalmian új módszer, amelynek segítségével nem eszed túl magad, legyőzheted az étel utáni sóvárgást és amelytől igazi kedvet kapsz a testmozgáshoz.
Paul McKenna egészen új utat nyitott meg előtted, hogy sikerüljön lefogynod: átprogramozza a gondolkodásodat, megváltoztatja a hozzáállásodat, az önképedet, az étkezési szokásaidat, az étrendedet.
Egyszóval könnyen betarthatod a diétát, és folyamatosan fogyni kezdesz.

A könyv ára 1992 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

szendvics sonka
  • szénhidrát
  • diéta a tartós fogyásért

Ezért nem tudtál még lefogyni

duci no alma
  • tippek
  • fogyasztó praktikák

A karcsúság tízparancsolata

kanal
  • fogyasztó praktikák
  • fogyókúrás tévhit

3 durva fogyókúrás mítosz

Ezt is szeretjük