Szerencsehoroszkóp
Életed legszerencsésebb periódusai
Számold ki, születésedkor hol állt Jupitered, a lelki felszabadulás és az anyagi jólét bolygója!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ megismerése és a tapasztalatszerzés után a Jupiter támogat abban, hogy - korrigálva előző téves döntéseidet - rátalálj a neked rendeltetett útra, mely a boldogsághoz és a kiteljesedéshez vezet. Most megtudhatod, mikor jön el ennek az ideje.

Jupiter-számláló
Nem tudod, hol áll a Jupitered? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, tartja a mondás, ami esetedben különösen igaz. Bátran kiállsz az általad vallott értékek és ideálok mellett, hatalmas belső erőidnek köszönhetően képes vagy a lehető legtöbbet kihozni a mindenkori körülményekből. Igaz, lobbanékonyságod miatt könnyen el is veszítheted azt, amit elértél - ám keljfeljancsiként rögtön talpra állsz. Egész életed egyetlen hosszú, szerencsés periódusnak tekinthető, ha egy-egy rövidebb időszak erejéig mélypontra kerül is.

Bika

Harmincas és negyvenes éveid között tökéletesen kifejlődik benned a meglévő javak ápolására való képesség. Megteremtheted, illetve megszilárdíthatod a számodra oly nagy jelentőséggel bíró egzisztenciális hátteret, és még némi luxust is megengedhetsz magadnak. Jó eséllyel megtalálod társadat is, akivel hosszabb távon - akár véglegesen - kitartotok majd egymás mellett. Mindeközben a lelked is nemesedik - bensődben is gazdagabbá válsz.

Ikrek

Személyiséged meghatározó jegye a mozgékonyság, ami nem csak a fizikai helyzet- vagy helyváltoztatást, hanem az új impulzusokra való igényedet is magában foglalja. Ám fiatal felnőttként a körülmények, illetve saját téves döntéseid megakadályoznak ennek kibontakoztatásában. A negyvenes éveid elején elsősorban a hivatás és a párkapcsolat terén érik meg a helyzet a váltásra, és tapasztalataid birtokában végre rátalálhatsz a boldog, kiteljesedett élethez vezető útra.

Rák

Megérzed mások lelki szükségleteit, és a rosszat is jóval viszonzod, ám mindeközben hajlamos vagy megfeledkezni a saját érdekeidről, ami miatt az élet több területén hátrányt szenvedhetsz - olyannyira, hogy akár le is térhetsz a számodra kijelölt útról. Tévedéseid korrigálására kiváló alkalom nyílik a húszas éveid végétől a harmincas éveid közepéig. Lehetséges, hogy a sors kényszerít rá a változásra, ám a kaotikusnak tűnő helyzet magában hordozza a fejlődés, a továbblépés lehetőségét.

Oroszlán

Fiatal felnőttként a felszínre hozod, és kibontakoztatod mindazon adottságaidat és képességeidet, melyek révén boldogulni tudsz, miközben a határaidat is megismered. E tudás birtokában reális célokat tűzhetsz ki magad elé - egyúttal a megvalósítás módját is meghatározva -, és egyfajta keretet adhatsz életednek. Mindezek fényében nem is meglepő, hogy a szerencse életed e korai szakaszában melléd szegődik, melyből másokat is részesítesz - és ezáltal lelkileg is mind gazdagabbá válsz.

Szűz

Hajlamos vagy arra, hogy környezeted érdekeit részesítsd előnyben a magadéival szemben, azért mind a magánéletedben, mind a hivatásodban méltatlanul háttérbe szorulhatsz. A harmincas éveidben az égiek támogatásával lehetőséged nyílik az önkifejezésre és a kiteljesedésre - éppen korábbi tévedéseidből profitálva, melyek révén jelentős tudásra és tapasztalatra tettél szert. Fontos azonban, hogy szokásodtól eltérően ezúttal ne légy túl kritikus önmagaddal szemben.

Mérleg

A békesség mindennél fontosabb számodra, így fiatal felnőttként - a konfliktusokat megelőzendő - letérhetsz utadról, ami életed minden területére rányomhatja a bélyegét. Harmincas éveid végén a csillagok támogatnak a váltásban - érdemes élned az alkalommal, ellenkező esetben aránytalanul nagy árat fizethetsz a későbbiekben. A helyes döntés feltétele, hogy nagyobb teret adj intuíciódnak, és merj igent mondani minden olyan késztetésre, mely legbensőbb énedből fakad.

Skorpió

Nagyra törő, céltudatos emberként a hivatás és az egzisztencia terén egész életedben sikeresen veszed az akadályokat, ám a valódi boldogságot középkorúként éled meg. Ekkorra ugyanis magasabb szellemi-tudati szintre jutsz, miközben érzelmeid egyre mélyülnek, a szexualitás pedig majdhogynem spirituális élménnyé válik számodra. Elképzelhető, hogy a párkapcsolat terén egy újrakezdés vár - akár lelki társadra is rátalálhatsz.

Nyilas

Érzéked van az etikai és az erkölcsi értékekhez, ám - szeretteid érdekeit szem előtt tartva - nem tudsz minden körülmények között ezekkel teljes összhangban cselekedni. Miután eleget tettél felnőttkori feladataidnak, mint az egzisztencia megteremtése vagy a gyerekek felnevelése, végre ráléphetsz a saját utadra. Az égiek is segítenek ebben: olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amilyenekről korábban nem is álmodhattál.

Bak

120%-on teljesítesz, és erőfeszítéseidnek meg is van a jól látható eredménye. Elégedettséget azonban csak akkor érzel, ha szeretteid jövőjét is biztosítva látod, ami várhatóan a negyvenes-ötvenes éveidben jön el. Felszabaduló energiáidat kihasználva olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, melyek nem képviselnek anyagi értéket. Ily módon összhangba kerülsz magaddal, egyre közelebb kerülve a lelki béke állapotához - ami a környezeteddel való viszonyodra is pozitívan hat.

Vízöntő

Személyiséged meghatározó vonása a szabadságvágy, amit azonban csak negyven éves korod körül élhetsz ki, mivel ekkor már jóval kevésbé függsz környezetedtől, mint korábban. Az új helyzet valósággal szárnyakat ad, és az élet gyakorlati területein olyan teljesítményre sarkall, amin te magad is elcsodálkozol. A párkapcsolatban viszont új, minden korábbinál kifinomultabb kifejeződési formákat fedezel fel, melyek révén a szexualitás legemelkedettebb szintjeit élheted meg.

Halak

Középkorúan már elegendő tapasztalatra teszel szert, melynek birtokában egyre kevésbé függsz környezeted visszajelzéseitől. Belső iránytűd szerint élsz, érzéseidet és vágyaidat kifejezésre juttatod - fokozatosan kibontakoztatva valódi énedet. Ily módon jelentős erőtartalék szabadul fel, melyet főként a karrier és a pénzügyek terén kamatoztathatsz. Mivel sikerül kifejleszteni magadban az érdekérvényesítés képességét is, kapcsolataid is kiegyensúlyozottabbá válnak.

Ezt is szeretjük