Jellemhoroszkóp

Ismerd meg legfőbb erősségedet és gyengédet!

Jellemhoroszkópunk segítségével kiaknázhatod a csillagjegyedben rejlő pozitív lehetőségeket!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csillagjegyed pozitív és negatív tulajdonságokkal is felruházott. Ha erősségeidet és gyengeségeidet is megismered, az segítségedre lehet abban, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Erősséged

Vállalkozó kedvű, úttörő személyiség vagy, aki értékeli a szabadságot és az őszinte tárgyalást. Szenvedélyes lendülettel mindent beleadsz a munkába és a játékba, de a problémákkal sem félsz szembenézni. Jellemző rád, hogy amikor csak lehetséges, újító megoldást keresel, nem ragaszkodsz a sémákhoz.

Gyengeséged

Kos jegyedből adódóan hajlamos vagy a manipulációra, és nem vagy mindig egyenes. Örökké nyughatatlan személyiségedből hiányzik a kitartás: mindent azonnal akarsz. Félúton képes vagy bárkinek hátat fordítani.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Erősséged

A jellemhoroszkóp szerint Bika jegyedből adódóan rendkívül megbízható és tisztességes ember vagy, bőven megáldva józan ésszel. Mindemellett kiválóan értesz a szervezéshez, az ügyintézéshez, és mindenáron véghezviszed, amit elterveztél. Gyakorlatias személyiségedet ráadásul anyagi kreativitás és művészi hajlam is kiegészíti.

Gyengeséged

Mivel a sajátodtól eltérő nézőpontokat nem tudod értékelni, támadhatatlan nézeteket fejtesz ki. Ugyanakkor nem csupán a kompromisszumokra, de a kockáztatásra sem vagy hajlandó, így elutasítod az újdonságokat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Erősséged

Csillagjegyed legnagyobb előnye a sokoldalú szellemiség. Csőstül állsz elő ötletekkel, könnyedén foglalkozol egyszerre több mindennel. Ikrekként kreativitásod és rugalmasságod szinte páratlan, minden felmerülő problémát pillanatok alatt megoldasz.

Gyengeséged

Olykor hajlamos vagy elfelejteni az igazságot, illetve rendszeresen megváltoztatni a történeteket úgy, hogy észre sem veszed. A számodra kellemetlen tényeket gyakran átugrod, azonban egy-egy friss pletyka azonnal lázba hoz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Erősséged

A jellemhoroszkóp szerint nagyon érzékeny vagy mások igényeire. Gondoskodó és védelmező személyiséged ideális anyává, de akár baráttá is tehet. Mindezzel párhuzamosan szakmai téren nem ismersz kegyelmet: ravaszságod kitűnő emlékezőtehetséggel társul, ezért a jó üzleti érzéked sem vitatható.

Gyengeséged

Gyengeségeid érzelmi oldaladból adódnak. Amikor sebezhetőnek érzed magad, féltékeny és birtokvágyó leszel. Ilyenkor hajlamos vagy mindenbe belekapaszkodni, ami biztonságot jelenthet számodra.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Erősséged

Oroszlán jegyedre jellemző jószívűséged és jó természeted napfényt hoz mások életébe. Szinte pillanatok alatt képes vagy vidámságot lopni bármilyen zord körülmények közé. Kreativitásodnak köszönhetően pedig az élet számos területén könnyedén boldogulsz.

Gyengeséged

Hajlamos vagy másokkal fölényeskedni, szereted azt hinni, hogy bármiről is legyen szó, te tudod a legjobban, hogy kell csinálni, hogyan oldható meg egy adott probléma. Nem áll távol tőled a sznobizmus, és büszke, olykor arrogáns jellemed ronthat összképeden.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Erősséged

A jellemhoroszkóp szerint hatékonyságod és precizitásod már-már legendás a zodiákusban. Hihetetlenül becsületes, igen kreatív, illetve józan ember vagy, aki nem csupán megbízható, de fogékony a részletekre is. Társaságod nyugodt és visszafogott barátként ismer, akire mindig lehet számítani.

Gyengeséged

Gyakran elveszel a részletekben, így könnyen pedáns, szemellenzős egyéniség válhat belőled. Hajlamos vagy a kritikus és önelégült viselkedésre. Emellett rendszerint elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé: nincs az a tökéletesség, ami eltörölné kétségeid.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Erősséged

Kiváló tárgyalóképességgel rendelkezel. Mérleg jegyedből adódóan tapintatos és diplomatikus egyéniség vagy, aki érti a módját, hogyan simítsa el a problémákat. Konfliktushelyzetben könnyedén megtalálod az arany középszert, ennélfogva bárhol képes vagy harmonikus légkört teremteni.

Gyengeséged

A tökéletesség hajszolása közben hajlamos vagy megfeledkezni a hiányosságokról, illetve elkendőzni a problémákat. Túlságosan vágysz az emberi kapcsolatokra, aminek oltárán sokat feláldozol. Vigyázz, mert mindez végső soron bukásodat okozhatja.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Erősséged

A sivatagi ragadozóhoz méltón szívós egyéniség vagy: hatalmas lendülettel és állóképességgel rendelkezel. Legyen szó munkáról vagy magánéletről, nem nyugszol, amíg meg nem oldottad a problémákat. Céljaid elérésében az is segítségedre van, hogy éles elméddel szinte az emberek veséjéig látsz.

Gyengeséged

Megrögzött elképzeléseid miatt érzékeny, sebezhető lélek vagy. Ne akarj mindenkit irányítani, te sem örülnél, ha veled ugyanezt tennék. A jellemhoroszkóp szerint érzékenységedet és megérzéseidet inkább megtartó erőként érdemes használnod.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Erősséged

Hatalmas lelkesedéssel veted bele magad mindenbe, és rendkívül kreatív vagy. Nyilas jegyednek köszönhetően kitűnő a kezdeményezőképességed, és ügyesen ragadod meg a lehetőségeket. Mindebben magas képzelőerőd és kalandvágyad is segítségedre van.

Gyengeséged

Végtelen szabadságvágyad szüntelenül hajt előre, de éppen emiatt megbízhatatlanná válhatsz. Az állandó rohanásban sokszor előfordul, hogy megfeledkezel kötelességeidről, a részletekkel pedig általában nem foglalkozol.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Erősséged

Birkatürelemmel rendelkezel, ezért mind a munkában, mind a magánéletben remekül tudod kezelni a nehéz helyzeteket. A jellemhoroszkóp szerint jó érzéked van a szervezéshez, ami segít abban, hogy az élet bármely területén megvalósítsd álmaidat. Kellemesen fanyar humoroddal sokat tompíthatsz a sors által kínált kritikus eseményeken.

Gyengeséged

A hatalom megszállottja vagy, ezért gyakran szakmai pozíciójuk alapján ítéled meg az embereket. Irányító személyiség vagy, aki rendkívül merev fogalmak szerint tekint a világra, állandóan szabályokat állítva maga és mások elé egyaránt.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Erősséged

Mély társadalmi lelkiismereted erősen befolyásol, ezért pontosan tudod, hogy mire lesz szüksége az emberiségnek húsz év múlva. Már most szervezni kezded a változásokat: nélküled nem fejlődne a világ. Vízöntő jegyedből adódóan kreativitásod szinte utolérhetetlen - emiatt gyakran kérik segítségedet kritikus helyzetben.

Gyengeséged

Hajlamos vagy múló szeszélyeket követni, és könnyen megragadsz a különcség csapdájában. Másik szélsőséges tulajdonságod, hogy a változás utáni vágy más kárára is képes eluralkodni rajtad.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Erősséged

Ha jó formában vagy, nincs nálad megértőbb és kedvesebb ember. Mindezt hatalmas képzelőerődnek és beleérző-képességednek köszönheted. Környezeted minden egyes tagja tisztában van vele, hogy empatikus készséged legendás. Épp ezért gyakran kérnek tőled lelki támogatást, ha arra kerül a sor.

Gyengeséged

A jellemhoroszkóp szerint nemigen boldogulsz a világ rideg valóságával. Amikor összezavarodsz, nehezen tudod megkülönböztetni az igazságot az álomvilágtól, és hajlamos vagy visszatáncolni korábban tett ígéreteidtől.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Skorpió jegyében

Ezt is szeretjük