Barátsághoroszkóp: ilyen barát vagy!

Barátaid biztosan tudják, hogy minden helyzetben számíthatnak rád, vagy kétséges, hogy bízhatnak-e benned? Csillagjegyed elárulja!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Születési jegyed nem csupán főbb jellemvonásaidat befolyásolja, hanem hatással van arra is, hogyan viszonyulsz másokhoz, illetve környezeted mit gondol rólad. Ismerd meg baráti kapcsolataid mozgatórugóját - a zodiákus mindent elárul.

Sztárok a Mérleg jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Időnként hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni barátaid álláspontját, holott nagyon is fontosak számodra. Mindezt nem önzőségből teszed, egyszerűen csak úgy gondolod, hogy te jobban tudod, mire van szükségük, mint ők maguk. Ha azonban egy barátod bajba kerül, biztosan számíthat rád, és nem csak lelki segítőként. Eredeti ötleteidnek és kitartásodnak köszönhetően garantáltan találsz megoldást a problémájára.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mivel a kiszámíthatóság és a stabilitás különösen fontos számodra, viszonylag kevés barátod van, mellettük azonban akár életed végéig is kitarthatsz. Irántuk való lojalitásodat nem látványos megnyilvánulások révén, hanem a magad visszafogott, csendes módján fejezed ki. Persze hozzád is kell némi türelem: a megegyezések betartása nem erősséged, és azt sem szívesen ismered be, ha hibázol. Mély érzéseid azonban bőségesen kárpótolják barátaidat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Baráti kapcsolataidat a mozgékonyság határozza meg. Fontos számodra, hogy intellektuálisan többé-kevésbé egy szinten légy a másik emberrel, azaz képes legyen befogadni a tőled származó információkat, és te is tanulhass tőle. Ha úgy érzed, hogy már nem adhattok többet egymásnak, különösebb szívfájdalom nélkül elengeded a másikat, néhány baráti kapcsolatod azonban egész életedre szól, hiszen a szíved mélyén ugyanúgy szeretnél tartozni valahová, mint bárki más.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Csak akkor tárulkozol ki a másik ember előtt, ha teljes biztonságban érezheted magad. Így nem csoda, hogy viszonylag kevés barátod van. Társas kapcsolataid egyfajta hátteret jelentenek számodra, ám ez fordítva is igaz - látszólagos félénkséged ellenére nagyon is határozottan kiállsz amellett, aki fontos számodra. Igazi szociális lény vagy: melegszívű, segítőkész, szinte anyáskodó. Mindezen tulajdonságok fényében barátaidnak nem esik nehezükre elnézni gyakori hangulatváltozásaidat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nagyvonalúságodnak és meleg szívednek köszönhetően sokan keresik a társaságodat. Nagyon is megnézed, hogy kit engedsz közel magadhoz, ám aki egyszer átmegy ezen a szigorú szűrőn, azt a továbbiakban fenntartások nélkül elfogadod, és mindent megteszel érte. Optimizmusod révén biztos hátteret jelentesz barátaid számára: határozottságodnak köszönhetően igyekszel érvényesíteni a magad akaratát, ám adott esetben hajlandó vagy gálánsan visszalépni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Túlzott elővigyázatossággal viseltetsz a többi ember iránt. Miután azonban fokozatosan lebontod a magad köré épített falakat, hajlandó vagy szinte a végtelenségig alkalmazkodni, és a legkevésbé sem esik nehezedre beleélni magad a másik ember helyzetébe. Mindehhez megbízhatóság és az állhatatosság is társul, így társas kapcsolataid általában hosszú távúak - még akkor is, ha természetednél fogva erősen kritikus vagy barátaiddal szemben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kiegyensúlyozott, derűs ember vagy - olyasvalaki, akinek a közelségéből mások erőt merítenek. Nem meglepő, hogy sokan keresik a társaságodat, ami a legkevésbé sincs ellenedre, sőt: bármely más jegynél jobban igényled az emberi kapcsolatokat. Minden körülmények között tiszteletben tartod barátaid álláspontját. Szinte lehetetlenség összeveszni vagy haragot tartani veled: legendás kompromisszumkészséged garantáltan átlendíti barátságaidat az esetleges holtpontokon.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Különös képességednek köszönhetően szinte belelátsz a barátaid lelkébe, ám erre valójában nincs is szükség. Van benned ugyanis valami, ami ellenállhatatlanná tesz, így ők szinte önkéntelenül megnyílnak előtted. Bizonyos tekintetben rájuk is vagy utalva, hiszen a környezetedből érkező visszajelzések rendkívül fontosak számodra. Érzelmeid egészen mélyről fakadnak, és talán minden más jegynél jobban tudsz szeretni. Ha azonban valaki feldühít, rendkívül haragtartó típus vagy.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyitottságod és optimizmusod révén könnyen alakítasz ki kapcsolatokat. Olyan embereket vonzol magad köré, akik hozzád hasonlóan tudnak lelkesedni magasabb célokért, magasztos eszmékért, és hajlandóak társadul szegődni valóságos és szellemi utazásaid során egyaránt. Az igazságosság talán még a szabadságnál is fontosabb számodra, a nagy körültekintéssel kialakított harmónia azonban felborulhat amiatt, hogy esetenként hajlamos vagy túlértékelni magad, és rosszul fogadod a kritikát.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Indokolatlanul félsz az elutasítástól, ezért hajlamos vagy túlságosan is bezárkózni. Ha hajlandó vagy elengedni ezt a fajta visszafogottságot, odaadó és hűséges barát válhat belőled. Felelősnek érzed magad a hozzád közel álló emberekért, és minden körülmények között támogatod, védelmezed őket. Baráti kapcsolataidban a magad tiszta módján nyilvánulsz meg, és ugyanezt várod el a többiektől is. Manipulációval, intrikával azonban pillanatok alatt el lehet játszani nehezen megszerzett bizalmadat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kísérletező kedved gyakran társas kapcsolataidban is megnyilvánul. Minden más jegynél könnyebben ismerkedsz, és az elválás sem okoz gondot számodra. Valójában azonban szeretetre és biztonságra vágysz, csak képtelen vagy elviselni a túlzott közelséget. Azokért, akik kitartanak melletted, szinte bármit megteszel, azonban amint bármiféle elvárást érzel a másik ember részéről, gondolkodás nélkül odébbállsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Baráti kapcsolataidat mély spiritualitás hatja át. Ösztönösen tudod, hogy a másik ember mit érez vagy gondol, és ennek megfelelően igyekszel is a kedvében járni. Alkalmazkodókészséged szinte legendás, és végtelenül megértő vagy, így szinte bármit meg tudsz bocsátani. Baráti kapcsolataid gyenge pontját azonban éppen túlzott áldozatkészséged jelentheti: aránytalan erőfeszítéseket teszel a másik érdekében, amit nem biztos, hogy viszonozni tud.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Hírességek a Vízöntő jegyében

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Hírességek a Bak jegyében

Ezt is szeretjük