Mennyire tudsz szeretni?
Alapszámod elárulja
A számmisztika érzelmi életedről is meglepő dolgokat árulhat el. Egyesek hűvösek, mások túlontúl odaadók. Te mennyire vagy képes szeretni?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretet szinte mérhetetlen fogalom, mégis különbség van az emberek között abban, hogy ki hogyan mutatja ki azt.

Van, aki mélyen érez, de nem teszi az ablakba, és van, aki legszívesebben keblére ölelné az egész világot. Te melyik típusba tartozol? Alapszámod alapján kiderítheted.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Kissé férfias, határozott és igen intelligens személyiség vagy. Ez sok feszültséget és nehézséget jelent számodra – különösen a párkapcsolatok terén. A férfiak sokszor hiányolják belőled a gyöngédséget. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnál teljes szívedből szeretni, de komoly feladatot jelent számodra, hogy megtanuld nőiségedet megélni. Hasznos lehet, ha beiratkozol egy hastánctanfolyamra – ez segíteni fog abban, hogy erősítsd nőies feledet.

2-es alapszám

A 2-es a legnőiesebb szám a számmisztikában – igazi anyatípus vagy. Te vagy az a nő, aki a családban, a munkahelyen vagy a baráti körben is képes biztos háttérországot teremteni a többiek számára. Rendkívül gondoskodó jellemednek köszönhetően sosem helyezed magad előtérbe. A hozzád közel állók igen hálásak neked csupa szeretet egyéniséged miatt. Arra viszont nem árt vigyáznod, hogy saját igényeid se merüljenek feledésbe.

3-as alapszám

Az ellenkező nem kimondottan élvezi a társaságodat. Mindez annak köszönhető, hogy derűlátásod miatt igazán jó hatással vagy gondterhelt környezetedre – képes vagy bearanyozni életüket. Rengeteg szeretetet tudsz nyújtani a hozzád közel állóknak, de csak addig, amíg úgy érzed, mindezt viszonozzák. Képes vagy megtalálni a tökéletes egyensúlyt az emberi kapcsolatok terén, és azok az emberek kapják tőled a legtöbb szeretetet, akiknek a leginkább szükségük van rá.

4-es alapszám

Rendkívül erős nő vagy – fizikai, lelki és szellemi szempontból egyaránt. Két lábbal állsz a földön, és ritkán fordul elő veled, hogy elragadnak az érzelmeid. Sokan hiányolják is belőled a romantikát, az érzékenységet. Pedig mindez megvan benned, de keveseknek sikerül olyan mélyre ásniuk, hogy felfedezzék rejtett tulajdonságaidat. Egy kicsivel lehetnél kevésbé zárkózott, és időnként megmutathatnád emocionálisabbik feledet is.

5-ös alapszám

Izgalmas jelenség vagy. Rendkívül mozgalmas életet élsz, melletted nem lehet unatkozni. Ha azonban érzelmekről van szó, hajlamos vagy kissé önző módon viselkedni. Mindez nem tudatosan következik be, mindössze arról van szó, hogy viszonylag sokat foglalkozol önmagaddal, és képes vagy megfeledkezni a környezetben élőkről. Jót tenne, ha néha erőt vennél magadon, és le tudnál ülni néhány percre, hogy másokra is jusson energiád.

6-os alapszám

A 6-os szám a Vénusz bolygó rezgéséhez tartozik. A Vénusz a szeretetet, az érzéseket és a kapcsolatokra irányuló készséget jelöli. Törekszel a harmonikus emberi viszonyokra, a békére és az empátiára. Szereted, ha kényeztetnek, becéznek, ugyanakkor azt a szeretetet, amit kapsz, képes is vagy viszonozni. Sosem esett nehezedre érzelmeidet kinyilvánítani, illetve őszintén közelíteni az emberekhez. Csak így tovább!

7-es alapszám

Komoly és intelligens nő vagy. Igen racionális elvek szerint éled mindennapjaidat – nemigen hagyod, hogy az érzelmek vagy a véletlenek tönkretegyék az általad épített, kiegyensúlyozott rendszert. Biztos bástyáid mögül szemléled a világot, melyek megóvnak az emocionális hullámverésektől. Pedig érdemesebb volna kicsit bátrabban közelíteni az emberek felé. Ha ugyanis nem félsz a csalódástól, képes leszel szeretni.

8-as alapszám

Energia, életerő és céltudatosság. Leginkább ezzel a három szóval lehetne jellemezni téged. Ha valamit meg akarsz szerezni, az szinte biztos, hogy – előbb vagy utóbb, de – a tiéd is lesz. Ilyenkor nem számít, hogy esetleg útközben megbántasz másokat, csak az elérendő cél lebeg a szemed előtt. Néha azért tekintettel lehetnél mások érzéseire, hiszen előfordulhat, hogy idővel visszakapod mindazt, amit nem kívánnál magadnak.

9-es alapszám

Ez a szám az egytől kilencig tartó számskála legmagasabb rezgésű száma. Ez pedig nem jelent mást, mint azt, hogy meglehetősen humánus eszméket vallasz a hétköznapokban. Békeszerető és igen empatikus nő vagy. Te szinte minden élőlénnyel képes vagy együtt érezni. Önzetlen módon szeretsz, épp ezért előfordul, hogy többet adsz, mint amennyit visszakapsz. Erre azért nem árt vigyáznod, hiszen idővel sok csalódásban lehet részed.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük