Gazdag leszel vagy szegény?
Jupitered megmutatja
Bárhol is áll a bőség bolygója, a Jupiter, lehetőséged van az anyagi felemelkedésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jupiter meghatározza bizonyos adottságaidat, képességeidet, tulajdonságaidat, melyek révén sikeresen boldogulhatsz az anyagi világban.

Eláruljuk, hogy ezek közül melyeket érdemes még jobban kifejlesztened magadban, és melyeket lenne célszerű némiképp háttérbe szorítani.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Jupitered? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Valósággal száguldasz kitűzött céljaid felé, a felmerülő nehézségeket pedig nem sorscsapásként, hanem kihívásként értékeled, és rendre felül is kerekedsz rajtuk. Így alkalmazottként és vállalkozóként egyaránt megtalálod a számításod, olyannyira, hogy idővel akár kifejezetten jómódúvá is válhatsz. Mivel azonban hajlamos vagy arra, hogy ne a jelenben, hanem a jövőben élj, időnként elsiklasz egy-egy részlet fölött, ami kisebb veszteségekhez vezethet.

Bika

Nagy biztonsággal mozogsz az anyagi világban. Pénzügyekben alapos tájékozódást és gondos mérlegelést követően hozol döntést, miközben attól sem félsz, hogy bizonyos fokig az intuíciódra hagyatkozz. Nem engeded, hogy bárki vagy bármi letérítsen utadról. Mindennek köszönhetően lassan, de biztosan megteremted egzisztenciádat, sőt, idővel némi luxust is megengedhetsz magadnak. Néha következetességed rugalmatlanságba csap át, ami miatt lemaradhatsz egy-egy jó lehetőségről.

Ikrek

Kiváló helyzetfelismerő képességednek és egyéni látásmódodnak köszönhetően olyasmiben is meglátod a pénzteremtés lehetőségét, amiben senki más - ám mivel ezt egyfajta játéknak tekinted, a megvalósításig már nem mindig jutsz el. Hajlamos vagy túlzott könnyedséggel kezelni az anyagi javakat - a szűkös időket pedig különösen rosszul éled meg, mivel korlátozva érzed magad a lételemedet jelentő fizikai és szellemi mozgékonyságban. Érdemes tudatosan fejlesztened magadban a kitartást, hogy stabilizáld pénzügyi helyzetedet.

Rák

Fontos számodra a pénz, ám nem önmagáért - sokkal inkább egyfajta eszközt jelent számodra, melynek révén biztosítod szeretteidnek mindazt, amire szükségük van. Biztonsági játékosként az üzleti lehetőségek helyett az effektív munkát részesíted előnyben. Nem valószínű, hogy valaha is meggazdagodsz, ám az előteremtett anyagi javakkal jól sáfárkodsz, és mindig rendelkezel némi vésztartalékkal, így még az esetlegesen nehezebb időkben sem nullázódik le teljesen a bankszámlád.

Oroszlán

Értékrendedben előkelő helyet foglalnak el az anyagi javak, elsősorban nem is saját magad, hanem szeretteid miatt. A zsigereidben lévő nagyvonalúságból fakadóan ugyanis mindenből a legtöbbet, legjobbat szeretnéd adni, és rendszerint elő is teremted az ehhez szükséges fedezetet. Hajlamos lehetsz viszont arra, hogy a kitűzött cél érdekében aránytalan kockázatot vállalj, így akadnak pénzügyileg kevésbé sikeres időszakaid is. Ráadásul a hajtásban kimerülhetnek energiatartalékaid.

Szűz

Jó érzéked van az üzlethez és a befektetéshez, ám túlzott óvatosságodból kifolyólag ezt viszonylag ritkán hagyod kibontakozni. Még csekély kockázatot sem szívesen vállalsz, inkább a járt utat részesíted előnyben, jellemzően alkalmazottként. Nem valószínű, hogy meggazdagodsz, ám erőfeszítéseidnek előbb-utóbb meglesz a gyümölcse. A megkeresett pénzzel pedig ügyesen sáfárkodsz, sőt, némi tartalékot is összegyűjtesz, stabil hátteret teremtve önmagad és szeretteid számára.

Mérleg

Kreativitásodból fakadóan képes vagy jóformán a semmiből is valamiféle értéket teremteni. De nagy hasznát veszed kiváló kommunikációs készségednek és fejlett diplomáciai érzékednek is. Anyagi helyzeted kiegyensúlyozott, életszínvonalad idővel meg is haladhatja az átlagét. Esetenként némi luxust is megengedhetsz önmagadnak - ám drága tárgyak helyett inkább olyasmire költesz, ami által tágul a horizont, nemesedik a lélek, illetve, ami esztétikai élményt nyújt.

Skorpió

Reális gondolkodásmódodhoz és kiváló gyakorlati érzékedhez céltudatosság és eltökéltség párosul, így képes vagy megteremteni a számodra oly nagy jelentőséggel bíró anyagi függetlenséget. Idővel akár saját vállalkozásba is kezdhetsz. Számítanod kell azonban kisebb veszteségekre is, esetenként ugyanis hajlamos lehetsz aránytalan kockázatot vállalni, illetve kellő mérlegelés nélkül, indulatból dönteni. Szerencsére az esetleges anyagi mélypontokról gyorsan továbblendülsz.

Nyilas

A gazdagságot nem a pénz, hanem a valódi szellemi és lelki értékek jelentik számodra - ám jól tudod, hogy ezek kibontakoztatásához stabil háttér szükséges. Azon vagy, hogy megteremtsd, illetve megtartsd egzisztenciádat, miközben arra is ügyelsz, hogy ne sértsd mások érdekeit, sőt, lehetőség szerint hasznára légy a környezetednek. Nem túl valószínű, hogy az általad választott út az anyagi jóléthez vezet - bár ez sem zárható ki -, de a valóban fontos dolgokat mindig képes leszel biztosítani önmagad és szeretteid számára.

Bak

Kellő belső erővel rendelkezel ahhoz, hogy megteremtsd azokat az anyagi javakat, melyek a biztonságot jelentik önmagad és szeretteid számára. Akár alkalmazásban állsz, akár saját vállalkozásodat vezeted, biztos léptekkel haladsz mindenkori célod felé. Pénzügyi helyzeted szilárd, az esetleges kisebb mélypontokon viszonylag könnyen túllendülsz, ám az állandó hajtás miatt energiatartalékaid kimerülhetnek - így pedig nem tudod élvezni mindazt, amiért olyan keményen megdolgoztál.

Vízöntő

A függetlenség értékrended első helyén áll, a pénz pedig azt az eszközt jelenti, amivel ezt elérheted. Mivel azonban nem vagy az a kimondottan simulékony fajta, nemigen tudsz megmaradni egy-egy merev struktúrában. Életed során többször kell mindent elölről kezdened, ez a fajta változékonyság pedig az anyagiakra is rányomhatja a bélyegét. Bár a nehéz helyzetekből mindig megtalálod a kiutat, érdemes lenne kifejlesztened magadban az alkalmazkodás képességét, így nem kellene felesleges köröket futnod.

Halak

Számodra elengedhetetlen, hogy olyan tevékenységet folytass, amivel másoknak is hasznára lehetsz. Azt hihetnéd, hogy ily módon nem lehet sok pénzt keresni, ám ne légy kishitű. Átlagon felüli megérzéseidet az anyagiak terén is kamatoztathatod, sőt az empátiás készséged is lehet egyfajta tőke, csak meg kell tanulnod tudatosabban alkalmazni. Fontos, hogy ne hagyd magad sodortatni az eseményekkel, hanem az önmenedzselési praktikákat elsajátítva adott esetben a sarkadra állj.

Ezt is szeretjük