Ezeket a tulajdonságaidat kamatoztasd a pénzügyekben!

Japán horoszkópunkból kiderül, mely jellemvonásaidat érdemes erősítened anyagi gyarapodásodért.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán úgy gondolod, nem vagy egy kimondott pénzügyi zseni, és ezért sohasem lehetsz jómódú vagy gazdag. A helyzet ezzel szemben az, hogy mindazon tulajdonságaidat, melyeket a csillagoktól kaptál, kiaknázhatod.

Mégpedig oly módon, hogy anyagi gyarapodást eredményezzenek. A japán horoszkóp elárulja, mit tehetsz ennek érdekében.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Az égiek rendkívüli tetterővel és dinamizmussal vérteztek fel, így az átlagosnál könnyebben veszed az akadályokat, és azokból a helyzetekből is megtalálod a kiutat, melyek mások szemében semmiféle reménnyel nem kecsegtetnek. Fenti tulajdonságaidat Ippakuként érdemes tudatosan használnod a pénzügyek terén is - hamarosan tapasztalod ennek kézzelfogható hozadékát. Annál is inkább, mert egyedi látásmódod révén olyan üzleti-befektetési lehetőségeket is felfedezhetsz, melyek fölött mások elsiklanak.

Jikoku – Fekete föld

A szó pozitív értelmében érzéked van a tulajdon iránt, ami arra sarkall, hogy megteremtsd mindazokat az anyagi javakat, melyekre neked és szeretteidnek szükségük lehet. A siker záloga, hogy ezt ne ösztönösen tedd - bár az intuíció szerepe a pénzügyekben sem elhanyagolandó. De legalább ekkora hasznát veheted tervszerű gondolkodásmódodnak és fejlett analizáló képességednek. A japán horoszkóp szerint fontos az is, hogy ne riadj vissza némi kockázatvállalástól se, persze csak az ésszerűség határain belül.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpekiként az égiek rendkívüli elemzőképességgel áldottak meg: pillanatok alatt átlátsz egy-egy szituációt, és hasonló sebességgel találsz rá a megoldásra is. Ráadásul képes vagy egyszerre több dologgal is foglalkozni, mégpedig anélkül, hogy hibát ejtenél. Jól teszed tehát, ha ezeket a tulajdonságaidat nem csupán a tanulás vagy a munkavégzés során, hanem az anyagiak terén is kamatoztatod. Ismerkedj meg mélyebben a pénz világával - tapasztalod majd, hogy ez a látszat ellenére valójában a legkevésbé sem unalmas, sőt, számos intellektuális kihívást tartogat számodra.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku jegy szülötteként az égiek spontán energiával áldottak meg, melynek birtokában jellemzően sikerül megvalósítani céljaidat. Érdemes ezt a hatalmas erőt anyagi gyarapodásod szolgálatába állítani - ha képes vagy tudatosabbá válni e téren, nem marad előtted akadály. A japán horoszkóp szerint segítségedre lehet a benned szunnyadó versenyszellem is. Buktatót jelenthet viszont túlzott szubjektivitásod, hajlamos lehetsz ugyanis a számodra legkedvezőbb színben látni a dolgokat, figyelmen kívül hagyva bizonyos tényeket.

Goo – Sárga föld

A japán horoszkóp szerint vállalkozó szellemű, céltudatos ember vagy, aki ellenállhatatlan vonzalmat érez az újabb és újabb megmérettetések iránt. Jól teszed, ha az anyagi javak előteremtését sem mindennapi kötelezettségnek, hanem egyfajta kihívásnak tekinted. Első lépésben érdemes utánanézned a megtakarítási-befektetési lehetőségeknek, majd fokozatosan felfedezni a pénzügyi világ mélyebb összefüggéseit. Ily módon nem kizárt, hogy a Goo jegy szülötteként idővel jelentősebb vagyonra teszel szert.

Roppaku – Fehér fém

Kitartásod szinte legendaszámba megy. Egy-egy feladat elvégzésekor azonban elsősorban valamilyen nehézség legyőzése, illetve a teremtés lehetősége motivál. Így megesik, hogy erőfeszítéseidet az anyagiak terén nem koronázza siker - az erkölcsi elismerésből pedig bizony nehéz megélni. Érdemes körülnézned az álláspiacon - könnyen lehet, hogy máshol jobban tudnád kamatoztatni fenti tulajdonságaidat. Ily módon idővel komolyabb megtakarításra is szert tehetsz, ami lehetőséget ad saját vállalkozásod elindítására.

Shichiseki – Vörös fém

Fejlett intuíciódnak köszönhetően a felszín alatt meghúzódó, mások számára láthatatlan összefüggések sem maradnak felderítetlenek számodra. Jól teszed, ha ezt a rendkívüli adottságodat nem csupán az emberi kapcsolatok terén, hanem az anyagi javak megteremtése során is kibontakoztatod. A sikerre annál is inkább megvan minden esélyed, mert a japán horoszkóp szerint lényegesen kitartóbb vagy az átlagnál, és adott esetben kiválóan képviseled az érdekeidet is. Fontos azonban, hogy a kiadások terén Shichisekiként nagyobb önfegyelmet tanúsíts.

Happaku – Fehér föld

A Happaku jegy szülötteként képes vagy értékeket létrehozni, illetve megtartani. Ezt a tulajdonságodat egyebek mellett a földi javak megteremtése és megőrzése során is kamatoztatod, de sokszor inkább csak ösztönösen. Jelentősebb előrelépésre akkor számíthatsz, ha alaposabban megismerkedsz a pénzkeresés különböző módozataival, a továbbiakban pedig tudatosan alkalmazod őket. Ennek során nagy hasznát veheted jó kommunikációs készségednek, illetve veled született diplomáciai érzékednek is.

Kyushi – Vörös tűz

A Kyushi jegy szülötteként megnyerő személyiség vagy, így mindig megtalálod azokat az embereket, akik valamilyen módon hozzájárulhatnak pénzügyi terveid kivitelezéséhez. Mindemellett a dinamizmusnak sem vagy híján, így jó eséllyel el is éred azt, amit célul tűztél ki magad elé. Az egyetlen buktatót túlzott derűlátásod jelentheti: a japán horoszkóp szerint megeshet ugyanis, hogy a kezdeti lelkesedésben nem veszed észre az adott projekt buktatóit, ami aztán veszteséget okozhat.

Ezt is szeretjük