Nem ér balszerencse, ha ezt teszed: 2 egyszerű varázslat
Ráadásul nincs is szükséged eszközökre, ha szeretnéd elvégezni bármelyiket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Átgyalogolni a létra alatt, kiönteni a sót, fekete macskát látni, összetörni egy tükröt - ugye tudod, ez mind mit jelent? A babona szerint valamilyen formában balszerencsét. Aggodalomra azonban akkor sincs okod, ha hiszel benne, van megoldás!

Most az utóbbi kettőre mutatunk egy-egy varázslatot, amikhez semmire nem lesz szükséged, és amit talán még nagyanyáink is nagyanyáiktól tanultak. Ezzel a két kis boszorkánytrükkel kivédheted a bajt.

Ha fekete macskát látsz: a fekete azért fekete, mert elnyeli a fényt, ráadásul egyes kultúrákban éppen a szerencse színe. Ha mégis hiszel abban, hogy a fekete macska rosszat jelent, akkor abban a pillanatban, amikor átment előtted, állj meg, köpj egyet, és fordulj hármat balról jobbra egy helyben. Ez igaz, nem hangzik túl kulturáltan, de így elillan az állítólagos balszerencse.

Ha összetörsz egy tükröt: semmi pánik, nem kerül el a szerencse hét évig a szerelemben, és nem leszel vénkisasszony sem! Az a fontos, hogy a tükröt hagyd érintetlenül hét órán át! Ha addig nem söpröd fel, a balszerencse elszáll.

A babonákban jártas emberek szerint az, ha valaki macskás ékszereket visel, megóvhatja a rossztól. Kattints és nézegesd meg divatos, balszerencseűző cicás ékszereinket! »
Ezt is szeretjük