Melyik évben születtél? Ebben leszel szerencsés év végéig
Születési éved és a 2014-es év számjegyei alapján a számmisztika segítségével kiderül a válasz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az embernek szerencséje van, mindene van - vagyis szinte ezt lehet mondani. Ugyanis, ha az ember szerencsés, jól alakulhatnak pénzügyei, összehozhatja a sors a nagy szerelemmel, szuper állást kaphat, új, kecsegtető lehetőségeket. Egy szó, mint száz, jól alakulhatnak a dolgai.

Így tehát nem véletlen, hogy mindenki szeretne a szerencse kegyeltje lenni. Ha kíváncsi vagy, az év hátralévő részében az élet mely területein lehetsz szerencsés, a számmisztika segít. Vedd születésnapod számjegyeit és a 2014-es évét, és add össze őket! Az így kapott összeg jegyeit is add össze egymás után annyiszor, amíg nem lesz egyjegyű a végeredmény.

Például 1986 és 2014 esetén: 1+9+8+6+2+0+1+4=31, 3+1=4

A kapott számot keresd ki a listából, és olvasd el, miben leszel idén szerencsés!

1-es

Az 1-est kaptad eredményként? A szám a számmisztikában az energia, az erő száma - azt jelenti, hogy amikor nehéz helyzet áll elő, és az ember nem is tudja, mi lehet a megoldás, hogyan kecmeregjen ki a kutyaszorítóból, előállhat egy szerencsés fordulat, ami új erővel tölt fel, és ami kitartást ad a dolog átvészeléséhez és megoldásához.

2-es

Ha a 2-est kaptad, akkor ebben az esztendőben a szerelem az, amiben várhatóan szerencsés leszel. A 2-es ugyanis a numerológia szerint a párkapcsolatok száma. Éppen ezért, amennyiben szingli vagy, nagy eséllyel rád találhat idén a régen várt lovagod, ha pedig van párod, kapcsolatotok a 2014-es évben új szintre léphet, és boldogabb lehet, mint valaha.

3-as

A 3-as jött ki eredményként? Akkor a művészetek számát kaptad. Amennyiben ebben az esztendőben próbálnál ki egy új művészeti ágat, vagy ha szoktál alkotni, és nagyobb szabású művet terveztél létrehozni, akkor a munkával nagy valószínűség szerint szerencséd lehet. Felfedezhetnek, de az biztos, hogy sok-sok elismerést gyűjthetsz be majd általa.

4-es

A 4-es szám a számmisztikában a stabilitás száma, ezért, ha ezt a számot kaptad a számolás eredményeként, akkor az életed pozitívan alakulhat. Bármibe fogsz is, megérzéseid jó irányba vihetnek előre, és a jövőd, az anyagi és érzelmi stabilitásod jó táptalajt kaphat. Ami nagyon fontos, hogy hallgass a hatodik érzékedre, és aszerint haladj előre.

5-ös

Az 5-ös a kaland, az utazás száma a numerológiában, így mindenképpen ezzel összefüggésben lehet szerencséd 2014-ben. Előfordulhat, hogy nyersz egy utazást, de az is lehet, hogy egy magad vagy munkahelyed szervezte úton megismerkedsz valakivel, aki a jövődet pozitívan befolyásolhatja. A dolog lehet szerelmi, de karriervonatkozású is.

6-os

A 6-os a szerelem, a romantika, a harmónia száma, ezért, ha ezt a számot kaptad, a szerelemben lehetsz szerencsés idén. Párkapcsolatod most elmélyülhet, és te érezheted magad a világ legszerencsésebb emberének, amiért a párod párja lehetsz. Szingliként egy szerencsés véletlen összehozhat álmaid férfijával, akivel akár sírig tartó szenvedélyes szerelem is várhat rátok.

7-es

A 7-es spirituális vonatkozású szám a numerológiában, ezért, ha ezt a számot kaptad végeredményként, akkor az ezotériában, a varázslatban lehet szerencséd. Ha még nem próbáltál ki otthon végezhető varázslatokat, akkor most itt az ideje, ugyanis a szerencse melletted áll, így amiért végzed a varázslatot, legyen bár szerelem vagy pénzügyek, nagy valószínűséggel összejön.

8-as

A 8-as az üzlet, az anyagi sikerek száma a számmisztikában, ezért, amennyiben a születési dátumod és a 2014-es számok összeboronálásával ezt a számot kaptad, idén ilyen területen ígérkezik szerencse. Nagyobb összeghez juthatsz akár nyeremény, akár fizetésemelés formájában, de egy jól fizető munkát is kaphatsz. Üzleti vállalkozásod sorsa is szerencsés fordulatot vehet.

9-es

A 9-es a befolyás, a célok elérésének száma, ezért, amennyiben ezt kaptad eredményként, akkor 2014-ben az, amiért már régóta küzdesz, például egy iskolai végzettség megszerzése, a jogosítvány megszerzése vagy éppen előléptetés a munkahelyeden, most teljesülhet. A lényeg, hogy légy kitartó, és haladj tovább azon az úton, amin elindultál, megérzéseidre hagyatkozva.

Ezt is szeretjük