Mutasd az arcod!

Megmondjuk, ki vagy

Bátor, esetleg inkább határozatlan vagy? Járomcsontod, illetve állkapcsod vonalai elárulják, mennyire vagy magabiztos a mindennapokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az arc formáját jelentősen meghatározza a járomcsont és az állkapocs formája, mérete. A határozott járomcsont stabil testi felépítésre utal. Ha azonban az arccsont kevésbé szembetűnő – esetleg beesett –, tulajdonosa fáradtnak, betegesnek tűnhet. A széles állkapocs magabiztosságról és erőről árulkodik.

Sokatmondó járomcsont

Ha a járomcsont alatt arcod beesett, valószínűleg fáradt és kimerült vagy. A piros, esetleg kékesvörös elszíneződés az arcon szintén valamilyen egészségügyi problémára utal. Ez lehet magas vérnyomás, tüdőbetegség, vagy fakadhat akár alkoholproblémából is. A rózsaszínes árnyalat ezzel szemben vonzó, mivel testi egészséget jelez. Mindezeken kívül arcodon megjelennek a heves érzelmek, az ijedtség, vagy bármilyen lelki eredetű dolog tünetei is.

Széles, határozott járomcsontok

Ez a fajta járomcsont erőről és önbizalomról tanúskodik. A szükséges lépéseket mindig haladéktalanul megteszed, nem szeretsz sokat tétovázni. Kimondottan igényled a változásokat, nem szeretsz sokáig egy helyben maradni. Ha széles járomcsontod határozott állkapoccsal is társul, minden bizonnyal kiváló vezetői képességekkel bírsz.

Keskeny, kevésbé határozott járomcsontok

Nem igazán kedveled a változásokat, bátortalanul mozogsz az ismeretlen, új szituációkban. Épp ezért ragaszkodsz a bevált és jól megszokott helyekhez, helyzetekhez. Sokszor szorulsz bátorításra, mivel nemegyszer gyengének, sebezhetőnek érzed magad. Különösen az energikus, határozott emberek közt bizonytalanodhatsz el.

Közepesen fejlett járomcsontok

Ez a leggyakoribb forma. Ha járomcsontod nem túl határozott, de nem is igazán keskeny, önbizalmad közepesen fejlett. Szereted a bevált, ismert módszereket és szituációkat, de nem esel kétségbe az idegen helyzetektől sem. Többnyire a már kipróbált mintákat alkalmazod, ám, ha szükségét érzed, képes vagy változtatni rajtuk.

Árulkodó állkapocs

Az arc szélességét leginkább az áll határozza meg, a járomcsonttal együtt. A széles arccsonthoz rendszerint határozott állkapocs társul. A széles állkapocs bátorságról és jó vezetői képességekről árulkodik. A nőkhöz képest a férfiak állkapcsa többnyire valamivel szélesebb.

Széles állkapocs

Olyan ember vagy, aki veszély esetén határozottan és bátran cselekszik. Komoly vezetői kvalitásokkal rendelkezel. Ezt a tulajdonságodat mások is elfogadják, rendszerint anélkül, hogy bármit tenned kellene ezért. Hiszen határozott fellépésedből messziről sugárzik az erő.

Keskeny állkapocs

Nem vagy kimondottan oroszlánszívű. Veszély vagy fenyegetettség esetén először hosszasan gondolkozol, aztán valószínűleg nem teszel semmit.

Visszafogott személyiséged miatt nem igazán vagy alkalmas vezetői szerepre. Jobban kedveled, ha a döntések nélküled születnek meg – szereted, ha vezetnek, irányítanak.

Közepesen határozott állkapocs

Energiáidat és magabiztosságodat képes vagy az adott szituációhoz igazítani. Nem lépsz fel vérmes határozottsággal olyan helyzetekben, mikor ennek nem érzed szükségét. Ha azonban erőre és magabiztosságra van szükség egy probléma megoldásához, haladéktalanul és erélyesen cselekszel. Képes vagy arra, hogy irányíts egy nagyobb csoportot, de nem törsz feltétlenül vezetői babérokra.

Cikkünk Anne L. Biwer Testünk jelei című könyve
alapján készült.

A fej, az arc, az alkat, a járás közben felvett testhelyzet sokszor többet elárul a másik emberről és viselkedési mintáiról, mint a hosszú beszélgetések. A könyv segítségedre lesz abban, hogy javíts kommunikációs készségeden. A könyvben szereplő ábrák és magyarázatok segítségével megtanulhatod, hogyan következtess bizonyos jellemvonásokra a testi jelek alapján. Mindez előnyösen befolyásolja kapcsolataidat, hiszen azok, akikkel beszélgetsz, úgy érzik majd, sokkal jobban megérted őket, mint azelőtt.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük