Készítsd el este, és idd meg másnap, hogy felpörgesd a fogyást

Egyszerű és filléres recept

Ha elkortyolgatod a nap folyamán, nagyon könnyen fogsz fogyni.

Készítsd el este, és idd meg másnap, hogy felpörgesd a fogyást

Dia


                        	A kígyóuborka a fogyni vágyók nagy kedvence, hiszen friss íze mellett anyagcsere-pörgető, salaktalanító hatással bír. Karikázz vékonyra egy legalább ötcentis darabot, és áztasd be egy kancsó vízbe reggelig. A vízhajtó hatást felturbózhatod, ha a vizet citromkarikákkal, bazsalikommal vagy kakukkfűvel fűszerezed.

A kígyóuborka a fogyni vágyók nagy kedvence, hiszen friss íze mellett anyagcsere-pörgető, salaktalanító hatással bír. Karikázz vékonyra egy legalább ötcentis darabot, és áztasd be egy kancsó vízbe reggelig. A vízhajtó hatást felturbózhatod, ha a vizet citromkarikákkal, bazsalikommal vagy kakukkfűvel fűszerezed.

Dia

	Az alma és a fahéj nemcsak süteményekben remek párosítás, de karcsúsító italokban is. A vékonyra karikázott savanykás almákra friss színük megtartása érdekében kevés citromlevet is önthetsz. Az italhoz használj két almát, egy fél teáskanál fahéjat és tetszőleges mennyiségű citromot, így egy étvágyat apasztó, isteni üdítőt kapsz.

Az alma és a fahéj nemcsak süteményekben remek párosítás, de karcsúsító italokban is. A vékonyra karikázott savanykás almákra friss színük megtartása érdekében kevés citromlevet is önthetsz. Az italhoz használj két almát, egy fél teáskanál fahéjat és tetszőleges mennyiségű citromot, így egy étvágyat apasztó, isteni üdítőt kapsz.

Dia


                        	A citrusok ízekkel, vitaminokkal és antioxidánsokkal töltik fel a vizet. Savanykás ízük ráadásul remekül elveszi a szomjat és az éhséget is. Karikázz fel egy fél zöldcitromot, egy narancsot, és szórd melléjük a kancsóba egy negyed grépfrút tisztára pucolt húsát. A grépfrút héját azonban ne tedd a vízbe, mert attól keserű lesz.

A citrusok ízekkel, vitaminokkal és antioxidánsokkal töltik fel a vizet. Savanykás ízük ráadásul remekül elveszi a szomjat és az éhséget is. Karikázz fel egy fél zöldcitromot, egy narancsot, és szórd melléjük a kancsóba egy negyed grépfrút tisztára pucolt húsát. A grépfrút héját azonban ne tedd a vízbe, mert attól keserű lesz.

Dia

	Az eper antioxidánsai, vitamintartalma és izgalmas íze miatt kivételesen népszerű. Ha fogyókúrás vizet szeretnél belőle készíteni, elég mindössze egy marékkal tenni az italba, hogy az átvegye a gyümölcs aromáját és jótékony hatásait. Ízletes kombináció az eper és az uborka, de kipróbálhatod a citromot, a gyömbért, a kivit vagy zöld teát is az eper párjaként. Érdemes ezek közül legfeljebb hármat használni egy receptben, így elkerülheted a zavaros ízvilágot.

Az eper antioxidánsai, vitamintartalma és izgalmas íze miatt kivételesen népszerű. Ha fogyókúrás vizet szeretnél belőle készíteni, elég mindössze egy marékkal tenni az italba, hogy az átvegye a gyümölcs aromáját és jótékony hatásait. Ízletes kombináció az eper és az uborka, de kipróbálhatod a citromot, a gyömbért, a kivit vagy zöld teát is az eper párjaként. Érdemes ezek közül legfeljebb hármat használni egy receptben, így elkerülheted a zavaros ízvilágot.

Dia


                        	A citrom íze nemcsak felüdít, de az éhséget is csökkenti. A gyümölcs bővelkedik C-vitaminban és antioxidánsokban, melléje pedig remek párosítás a hűvös ízű menta, mely szintén étvágyűző hatással bír. Nagyjából másfél liter vízhez fél citrom és egy teáskanál menta bőségesen elég. 

A citrom íze nemcsak felüdít, de az éhséget is csökkenti. A gyümölcs bővelkedik C-vitaminban és antioxidánsokban, melléje pedig remek párosítás a hűvös ízű menta, mely szintén étvágyűző hatással bír. Nagyjából másfél liter vízhez fél citrom és egy teáskanál menta bőségesen elég. 

Dia


                        	A gránátalma húsos, piros magjait is érdemes vízbe áztatni, hiszen a gyümölcs erőteljes fogyasztó hatással bír, melyről itt olvashatsz. Ha szeretnéd minél jobban kiáztatni az ízeket, akkor egy kancsóhoz használj egy fél gránátalmát, és kissé nyomd össze a magok körül a húst, amikor a vízbe teszed őket. 

A gránátalma húsos, piros magjait is érdemes vízbe áztatni, hiszen a gyümölcs erőteljes fogyasztó hatással bír, melyről itt olvashatsz. Ha szeretnéd minél jobban kiáztatni az ízeket, akkor egy kancsóhoz használj egy fél gránátalmát, és kissé nyomd össze a magok körül a húst, amikor a vízbe teszed őket. 

Ezt is szeretjük
Fotó: