Erős székrekedés, lassú anyagcsere ellen: 8 természetes szer, ami biztonsággal használható

Természetes hashajtók, amelyek gyorsan elmulasztják a panaszokat.

GettyImages-1124475540

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A székrekedés egy olyan emésztőrendszeri probléma, amelynek hátterében számos különböző ok állhat a nem megfelelő, rostszegény táplálkozástól a mozgásszegény életmódon át a gyógyszermellékhatás következményeként a bélbetegségekig. 

Hashajtók helyett a székrekedés megszüntetésére érdemes először természetes, házi praktikákkal próbálkozni. Az étcsokoládét, cukros italokat, a keményítőt mindenképpen érdemes mellőzni legalább a szorulás időszakára, és rostdús táplálkozásra váltani, valamint megfelelően pótolni a folyadékot, hiszen a bélrenyheség az anyagcsere lassulásához vezet, ami a fogyókúrát is szabotálja.

Természetes hashajtók, amelyek elmulasztják a panaszokat

A rostban gazdag élelmiszerek támogatják a belek munkáját, miközben az anyagcsere megfelelő működését is biztosítják. A rostok legfontosabb forrásai a teljes kiőrlésű ételek, a zöldségek és a gyümölcsök, amelyeket iktass be naponta több alkalommal is az étkezéseidbe.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük