Élvezd a luxust, és szabadulj meg a stressztől: képeken a sárvári Spirit Hotel
Gyógyszerek és önáltatás helyett válassz egy kényeztető módszert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindannyian arra vágyunk, hogy fiatalságunkat és erőnlétünket minél tovább megőrizhessük.

Vannak szerencsés génekkel megáldott emberek, akik kevés ráfordítással is kicsattanó egészségnek örvendenek, a legtöbbünknek azonban komoly erőfeszítéseket kell tenni.

Vagy mégsem? Az igazság valahol félúton van, hiszen ha még a betegség kialakulása előtt megerősíted szervezeted védekező bázisát, könnyedén veheted az akadályokat.

De hogyan is kezdj neki? Az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a minőségi pihenés az alapja mindennek, de a legfontosabb, hogy mindezt a saját adottságaidhoz és életkörülményeidhez mérted alakítsd ki, ami nem könnyű feladat. Szerencsére létezik egy olyan hely Sárváron, ahol kifejezetten személyre szabott, életre szóló programot kaphatsz.

Stressz-mentes egészség

A tapasztalatok jól mutatják, hogy a legtöbb probléma okozója a stressz, amit kikerülni ugyan nem tudsz, de rengeteget tehetsz azért, hogy káros hatásait kiküszöböld.

A jó hírünk pedig az, hogy semmiféle önsanyargatásra vagy bogyókra nem kell vetemedned, sőt, nagyon is kellemes az út, mely tested és lelked tökéletes egyensúlyához vezet.

Ha már elhatároztad, hogy életmódot váltasz, megtetted a legfontosabb lépést. Innentől már csak hagynod kell, hogy a szakemberek kezelésbe vegyenek. Az orvosi konzultáció, a fittségi és a táplálkozási felmérő után következhet a kezelés megválasztása. A Spirit Hotel terápiás részlegén a kétféle, kiváló minőségű gyógyvízre alapozva folynak a gyógykúrák és egészségmegőrző kezelések. A több mint 80, a legmodernebb orvosi készülékekkel felszerelt kezelőhelyiségben garantáltan eredményes kezelésben részesülsz. A húsznál is több gyógykezelés közül egy-egy masszázs, súlyfürdő vagy gyógypakolás már néhány nap alatt is visszaadja az életenergiát.

Gyönyörű bőr vegyszermentesen

Valljuk be, nekünk nőknek az egészség mellett a szépségünk a legfontosabb, a kettő pedig egyáltalán nem áll messze egymástól. Az 1056 méter mélyről feltörő 46°C hőmérsékletű Spirit Gyógyvíz mellett, a Föld még mélyebb rétegéből nyert különleges, sós gyógyvíz is a regenerálódást szolgálja. A kémiai adalékanyagoktól mentesen feltöltött termálmedencékben való fürdőzés nyugtató hatása jól ismert.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1931212&banner=1931222&ord=RANDOM_NUMBER)%)

A másik - magas sókoncentrációjú, literenként 43 g nátrium-kloridot tartalmazó, egyedi ásványianyag- és mikroelem-összetételű - gyógyvízzel töltött kádfürdő sem pusztán mozgásszervi panaszok esetén nyújt enyhülést. Még az egészséges bőr szerkezete is erősödik, és javul a vérellátása. Így ne csodálkozz, ha a gyulladt pattanásoknak hirtelen hűlt helye lesz, és a legdrágább testápoló sem nyújtja azt a puhaságot, amit egy ilyen sós kádfürdő után tapasztalsz majd.

Ezt is szeretjük