Rubint Réka is a NASA műtéti technológiáját választotta, így már búvárkodni is tud nyáron
Hihetetlen eredményeket értek el az orvosok Rékánál. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rövidlátás vagy éppen az olvasószemüveg a sztárokat sem kíméli. Tudtad, hogy Rubint Réka sem látott jól sokáig? Ez ma már a múlté! Az ország kedvenc fitneszedzőnője ugyanis egy lézeres szemműtét után belépett a Sasszeműek népes táborába.

Rubint Réka újra búvárkodhat

- Élmény volt ez a műtét! Most már újra tökéletesen látok, 160%-os lett a látásom. És ami a legjobb, már a lézerkezelés után másnap, a doktornő engedélyével folytathattam az edzéseket - mondta lelkesen Réka, akinek a nyári búvárkodásnál is jól fog jönni az éles látás. - Lehet, hogy végre nem fogom összetéveszteni a teknőst a naphallal! - jegyezte meg vidáman.

Réka talán férjétől, Schobert Norbitól kaphatott kedvet, aki még 2005-ben műttette meg a szemét. A Sasszemkezelés olyan jól sikerült nála, hogy akár vadászpilótának is elmehetne: a látása 150%-os lett a lézerkezelés után!

A sztároknak is fontos a gyors felépülés

A Sasszemkezelés után nincs szükség hosszas utókezelésre, betegszabadságra. Sőt, a Sasszem FEMTO lézerkezelés után már másnap folytathatja megszokott mindennapjait a páciens: orvosi engedéllyel akár a komolyabb edzéseket is.

A kezelés fajtájától függően szemcsepp használata vagy napszemüveg hordása szükséges a teljes gyógyulásig, de ezt leszámítva fájdalommentes és gyors a regenerálódás. Olyan gyors, hogy rögtön a kezelés után érezhető és szó szerint látványos a javulás, sokan pedig már a másnapi kontrollvizsgálatra autójukat vezetve érkeznek. Maga a kezelés tényleg hihetetlenül rövid.

- A kezelést szinte nem is nevezném műtétnek, hiszen csak pár percig tart - mondta Storcz Botond olimpiai bajnok kajakos, aki a lézerkezelés alatt fejben számolással ütötte el az időt, de egyik szeménél sem jutott tovább 31-nél.

Ajánlják barátoknak és ismeretleneknek is

Gombos Edinának akkora élmény volt a lézeres szemműtét utáni hirtelen javulás, hogy azóta is ajánlja a lézerkezelést minden szemüveges ismerősének. Straub Dezső pedig, aki szintén a Sasszeműek elégedett táborához tartozik, még tovább megy: "Ajánlom barátaimnak és ismeretleneknek is." Tatár Csilla műsorvezető is elvégeztette a látásjavító kezelést. Ő akkor örült igazán, amikor végre hunyorgás és szemüveg nélkül tudott újra olvasni.

Szuperbiztonságos kezelés, orvosi garanciával

Rubint Réka meglepődött, milyen alapos vizsgálatok előzik meg a kezelést:

- Ritka manapság, hogy ilyen lelkiismeretes szakemberrel találkozzon az ember. Örülök, hogy megismerhettem a doktornőt! - mondta.

A Sasszemkezelés előtt ugyanis minden esetben egy kétórás, ingyenes alkalmassági vizsgálaton vesz részt a páciens. Két szakorvos egymástól függetlenül is minden részletre kiterjedő szemvizsgálatot végez, és ellenőrzi a legkorszerűbb szemészeti eszközök által adott eredményeket. Így minden olyan, egyedi fénytörési hibára fény derül, amit aztán a Sasszemkezelés korrigálni fog. Az egyénenként eltérő látásjavulásra a Sasszemklinika írásos orvosi garanciát vállal.

Legyél te is Sasszemű! Válaszd a sztárok kezelését, a Sasszem FEMTO lézerkezelést!

Ezt is szeretjük