Növelik a rák kockázatát: képeken 7 gyakori rizikófaktor
Te is megteszed?
Ha leégsz vagy túl sok cukrot fogyasztasz, növeled a rák rizikóját.

Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Nőies lesz, és nem szélesít a bőrnadrág, ha így viseled: nem kell nádszálvékonynak lenni hozzá »

A 47 éves gyönyörű modell túltolta a dögösséget: újraírta a vidéki báj fogalmát »

Brigitte Bardot ezzel a frizurával őrjítette meg a férfiakat: így készítsd el egyszerűen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Számos olyan életmódbeli, illetve táplálkozással összefüggő tényező lehet a te életedben is, amely növeli a rák kockázatát. Lapozd át az alábbi galériát, és ismerj meg néhány gyakori karcinogén faktort.

A tavasz legerősebb antioxidánsai

Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, hogy mely tavaszi zöldségek segítenek megelőzni a rákot!

Ezt is szeretjük