Veszélyes otthoni gyógymódok: többet árthatsz velük, mint amennyire használnak
Sokan házi módszerekkel próbálkoznak a különféle panaszok enyhítésére, bizonyos technikák azonban súlyos következményekhez is vezethetnek.

fogkrem
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyógyszerektől sokan ódzkodnak. Vannak olyan panaszok, melyek valóban enyhíthetőek egyszerű, házi trükkökkel, viszont akad néhány praktika, mely inkább hátráltatja a fájdalomcsökkentést vagy a gyógyulást.

A nagyanyáinktól tanult módszerek között természetesen van, ami kiválóan funkcionál, a következő eljárásoktól azonban vegyél búcsút!

Veszélyes házi gyógymódok

A szépségápolásban számos házi praktika bevethető, például a hajnövesztő zöld teás hajpakolás vagy a pattanások ellen használt paradicsomlé is remek megoldásnak számít. A pigmentfoltoktól is könnyen megszabadulhatsz, ha körülnézel a spájzban. Komolyabb problémák esetén érdemes inkább a patikában utánajárni, mivel teszed a legjobbat, nem biztos, hogy a vaj a legjobb égési sérülésre. Mutatjuk, miért!

A képek forrása: Unsplash, Getty Images Hungary.

Afta ellen házilag

Gyors megoldást keresel? A szájban kialakuló afta az evésben is zavar, és immunproblémát is jelezhet: így tudsz tőle megszabadulni!

Ezt is szeretjük