Így add le teljes túlsúlyodat!

Koplalás és jojó nélkül

Egy forradalmi módszer segít, hogy koplalás nélkül szabadulj meg a kilóktól!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha már régóta foglalkoztat a fogyókúra gondolata, itt az ideje, hogy életmódot válts! A koplalás, illetve a nem megfelelő diéta káros hatással lehet a szervezetedre, emellett pedig a leadott kilók általában duplán térnek vissza, így egyáltalán nem mindegy, milyen módszert választasz. Ha igazán hatásos és tartós eredményre vágysz, gyökeres változásra van szükség, mely egy egész életen át elkísér, és a jojó-effektustól is megóv.

Szeretnéd elfelejteni a kalóriaszámlálást és az egészséget nem kímélő, önsanyargató fogyókúrákat?

Ismerünk egy módszert, mely segít, hogy ne kelljen lemondanod kedvenc ételeidről, csupán a napszakot és az ételek összetételét kell figyelembe venned. Ez az Update, mely annyit jelent, újrafrissítés, újragondolás, aktualizálás.

Kövesd a három kódot!

Update 1

Az egyes kód alá tartozó élelmiszereket bármikor fogyaszthatod,  számolgatás nélkül, de normál mértékben. Ez a gyors fogyás és a szálkásítás ételcsoportja.

Az U1-es vagy 1-es kód az Update nagyágyúja. Az ilyen jellel ellátott élelmiszerek elvben korlátlanul fogyaszthatóak akár a nap 24 órájában.

Hogy egy szélsőséges esetet említsünk: ki nem állt még este 9-kor korgó gyomorral és lelkiismeret-furdalással küszködve a hűtőszekrény előtt? Az U1-es kód felmentést ad a bűntudat alól - éjjel és nappal egyaránt. Persze nem szerencsés közvetlenül lefekvés előtt bepakolni 1-es virsliből vagy kakaós kalácsból sem, hiszen ezekkel is dolgozik az emésztésed. Ha módodban áll, inkább napközben egyél többször keveset a kódoknak megfelelően, de a mérleg nem rezzen meg egy esti Update 1-es dorbézolástól sem, csupán mozgalmasabb álmaid lesznek.

Ezek nélkül nem indul be a fogyás! 15 nélkülözhetetlen kellék

Nézegess képeket!

Elolvasom

Update 2

A kettes kódú élelmiszereket maximum délután háromig javasolt fogyasztani. Ezekből az ételekből, italokból súlyt kontrolláló, súlytartó étrend állítható össze.

A 2-es kód világa egy nagyon változatos átmeneti zóna, melybe nagyon sok minden belefér, és leginkább az ételösszetevők arányán múlik, hogy mit fogyaszthatsz. A táblázatok mellett érdemes áttanulmányozni valamelyik Update-könyvet is, hogy gazdag, ízletes, ám viszonylag kímélő ételkombinációkat tudj összeállítani.

Update 3

A hármas kóddal ellátott ételek csak reggel fogyaszthatóak. Alapszabályként elmondható, hogy 3-as kódú az az étel, aminek az
összetételében számottevő mennyiségű hozzáadott cukor vagy finomliszt szerepel. Mindemellett Norbi forradalmian új kódrendszerében megjelent a 4-es kód is - vigyázz, az Update Életmód és Fogyás keretében ezeket nem szabad fogyasztanod!

Ha végigböngészed az élelmiszerek csomagolásán található leírásokat, meg fogsz lepődni, hogy a legváratlanabb helyeken is felbukkanhat a cukor - akár húskészítményben is. A 3-as kódú ételek nagyon visszafogott, alkalomszerű fogyasztását a 6-12 óráig terjedő időszakba kell beszorítani, de célszerűbb, ha keresel olyan helyettesítő ételeket, melyek legfeljebb 2-es kódúak. Ilyen például a jégkrém helyett a fagylalt, répacukor helyett a gyümölcscukorral készült müzli, finomliszt helyett pedig a teljes kiőrlésű lisztből sütött pékáru.

Tornázz is!

Norbi és szakembercsapata nagyon sok új termék fejlesztésén fáradozik mostanában. Egymás után jelennek meg az Update-termékek, egyre
bővül a kínálat, robbanásszerű fejlődésnek lehetünk tehát tanúi. Az egyik legfontosabb tényező azonban a mai napig az maradt, hogy az Update életmódrendszerében kiemelt szerepe van a mozgásnak. Mozgás nélkül nincs tartós fogyás és egészséges élet - ezért Norbi és Réka is folyamatosan készít új DVD-ket.

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Júniusban megjelenik Réka új DVD-je, mely négy részből áll.

  • 40 perc teljes testre szóló program: bemelegítés, felsőtest edzése, comb, csípő, popsi, has.
  • 20 perc combformálás.
  • 20 perc popsi.
  • 20 perc hasizom.

A film különlegessége, hogy Réka rátalált egy olyan harisnyára, melynek rendszeres használatával - torna és tudatos táplálkozás mellett - enyhíthető vagy akár teljesen megszüntethető a narancsbőr.

A program színes, hiszen Réka minden résznél használ valamilyen speciális eszközt: step-lépcsőt, csuklósúlyt, lábsúlyt vagy éppen gumikötelet.

A DVD-borítón belül találsz majd kedvezményeket biztosító kuponokat, melyeket a webáruházas vásárlás esetén be tudsz váltani. A DVD és az alakjavító harisnya júniusban kapható lesz az Update Webáruházban, valamint az Update Pékségekben, egy hónap múlva pedig egyre több és több helyen.

OLVASD EL EZT IS!

sparga
  • diéta a tartós fogyásért
  • mintaétrend a tartós fogyásért

5 kiló mínusz éhezés nélkül - Tartható, zsírbontó diéta

pita
  • diétakörkép
  • villámdiéták

4 intenzív, de könnyű villámdiéta

Ezt is szeretjük