Tuti tipp, hogy jobban megértsd önmagad és környezeted
Nehéz szituációkon tesztelt módszer
Segítünk a megoldásban! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor úgy érezi az ember, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett - és nincs, akitől tanácsot kérhetne, aki megnyugtatná, hogy nem pocsék szülő, hogy a fejfájás nem agydaganat következménye, hogy az álmatlanság nem örökletes betegségnek, hanem a rohanásnak, a felhalmozódott feszültségnek, a túlzott aggodalmaknak, esetleg párkapcsolati problémáknak köszönhető.

Most választ kaphatsz 240 kérdésedre!

Most megérkezett a segítség: a hat éve sikeres Mindennapi Pszichológia Magazin gondozásában megjelent Pszichológus a családban könyvsorozat segít eligazodni a gyermeknevelés, az alvás, valamint megmagyarázhatatlan testi tüneteink útvesztőiben.

Szülőnek lenni jó!

Talán meglepő, de a szülők egy része nem tudja, mit kell tennie, ha a gyereke fél az idegenektől, ha képzeletbeli lényekkel beszélget, ha hisztizve földre dobja magát a boltban, ha utálja az iskolát, ha egész nap csak a számítógép előtt ül. A szakemberek szerint ez nem is csoda, hiszen a gyermeknevelés nap mint nap olyan vizsgakérdések elé állítja a szülőket, amelyekre nincsenek felkészülve.

A könyv korszerű fejlődés- és neveléslélektani ismeretek alapján veszi sorra a szülőket foglalkoztató - sőt, néha kétségbeejtő - kérdéseket. Olvasmányosan, kérdezz-felelek formában oszlatja el a tévhiteket, és ad megnyugtató választ a gyermeknevelés terén felmerülő szülői kétségekre, problémákra, a csecsemőkortól egészen a serdülőkorig, a felnőtté válás küszöbéig.

A könyvet itt ingyenes szállítással rendelheted meg!

 

Titokzatos testi tüneteink

"Ó, ennek biztosan lelki okai vannak!" - sokszor hallani ezt, ha nem talál az ember magyarázatot egy-egy kínzó testi tünetre. Most választ kaphatsz kérdéseidre a kötetben, amely áttekinti a pszichoszomatikus betegségek fajtáit és a háttérben meghúzódó lelki jellemzőket és történéseket. Az elméleti ismeretek mellett hasznos gyakorlati tanácsokat is nyújt, így könnyen lehet, hogy te is éppen e könyvből kapsz majd segítséget ahhoz, hogy megszabadulj a makacs fejfájástól, hátfájástól, hasfájástól vagy a régóta kísértő fáradékonyságtól.

A könyvet itt ingyenes szállítással rendelheted meg!

Te jól alszol?

Ma is rengeteg rejtély övezi az életünk egyharmadát kitöltő alvást - néha egyesek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki, miközben valójában elhanyagolják. Nagyon sokat képzelnek róla, pedig talán nagyon is egyszerű - vagy nagyon is bonyolult, de másképpen, mint az ember gondolná.

A szerző felteszi - és meg is válaszolja - azokat a kérdéseket, amelyeket fontos tisztázni ahhoz, hogy az alvás a felfrissülés, és ne a problémák forrása legyen a mindennapokban. Mi magunk vagyunk a könyv főszereplői, hiszen aligha van olyan ember, akinek ne lett volna már alvással kapcsolatos gondja. A kötet rendkívül érdekes olvasmány, hiszen mindenki személyesen érintett benne - biztos, hogy te sem fogsz elaludni rajta.

Ezt is szeretjük