Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)
Lézeres kezeléssel ma már húsz perc alatt orvosolható számos intim probléma.

Depositphotos 85930590 xl-2015 cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nő, dolgozó nő, barátnő, feleség, anya. Minden nő próbál helytállni és jól teljesíteni minden egyes szerepben. Nem érdemes elhanyagolni az egészségügyi problémákat, jobb időben cselekedni, hiszen megéri odafigyelni magunkra. Az eredmény: komfortérzet, életminőség-javulás, jobb szexuális élet.

Nemcsak időskori problémák

Hüvelyszárazság, kitágult hüvely, vizelettartási problémák

Nagyon sok fiatal nő, fiatal anyuka mindennapjait, szexuális életét megnehezítik ezek a problémák. Sajnos sokszor az önbecsülés is komolyan sérülhet. Szülés után megtörténhet, hogy a hüvely veszít a rugalmasságából, akár ki is tágulhat. Kellemetlen probléma a hüvelyszárazság, a vizeletcsepegésről már ne is beszéljünk. Azaz beszéljünk, mert van megoldás: a lézeres intimkezelés a rengeteg elégedett páciensnek köszönhetően ma már nem tabu.

Depositphotos 4771401 xl-2015 kicsi

Semmi fájdalom

Húsz perc alatt, fájdalommentesen

- A Bársony Orvos-Esztétika CO2RE INTIMA lézeres kezelésével egyszerre több probléma kezelhető eredményesen: az inkontinencia, a stressz inkontinencia, a tág hüvely probléma vagy a hüvelyszárazság, mely sokszor fájdalmas szexuális együttlétet okoz. Fontos kiemelni, hogy a kezelés során egyszerre kezeljük az összes problémát, nem szükséges külön-külön kezelés az egyes panaszokra - mondja Bodnár Éva, a klinika igazgatója. 

A legfeljebb húsz perces eljárás fájdalommentes. A kezelés alatt tapasztalt érzés leginkább a hüvelyi ultrahanghoz hasonló. Lényege, hogy a lézersugár termikus hatása stimulálja a hüvelyfalban lévő kollagén újrarendeződését. A kollagéntermelés fokozása segít megerősíteni a hólyagalap és a hüvelycsatorna szöveteit, segít a hüvelyhám szerkezetének visszaállításában. A kezelés eredményeképpen vastagodik, és rugalmasabbá válik a hüvelyfal, javul a vérellátása. 

A CO2RE INTIMA készülék egyedülálló, mert egyedül ennek a készüléknek a feje képes 360 fokban elfordulni, ezért a területet rendkívül alaposan, pontosan és biztonságosan kezeli.

Depositphotos 83531130 xl-2015 kicsi

Nincs gyógyulási idő

A szakemberek szerint a kezelés után a hölgyek folytathatják a mindennapjaikat, jobban érzik magukat, elégedettebbek a szexuális életükkel. A legtöbb páciens a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően személyes ajánlás útján érkezik a Bársony Orvos-Esztétikába.

A kezelésre vagy vizsgálatra ezen a weboldalon lehet jelentkezni. Minden regisztráló 25 ezer forint értékű kupont kap ajándékba, mely az akciós kezelés árából kerül levonásra.

kupon

Ezt is szeretjük