A 4 legjobb fogorvos

Szerintünk

Te is rettegsz a fogorvostól? Akkor ideje megtalálnod a legjobb szakembert, hogy minél kevésbé legyen kellemetlen a fogászati kezelés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó fogorvos megtalálása nem éppen egyszerű feladat. Azért sem könnyű, mert a legtöbb embert már a kezelés gondolatától is kiveri a víz. Ahhoz azonban, hogy a fogászati problémáid megoldódjanak, előbb-utóbb muszáj orvoshoz fordulnod, az évenkénti szűrésről nem is beszélve.

Hogy legközelebb ne halogasd hónapokig - netán évekig - a fogászati kezelést, eláruljuk, mi kiben bízunk.

Ági

Fogorvoshoz járni nem a legnagyobb élvezet, én már elfogyasztottam egyet-kettőt. Mit szépítsem, az átlag betegnél sokkal rosszabb vagyok, így egy idő után feladtam, hogy hagyományos úton kezeltessem a fogaimat.

Ekkor találtam rá dr. Gócza Eszter fogszakorvosra, az altatásban végzett fogászati kezelések magyarországi úttörőjére. A doktornő évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, így én is rá mertem bízni magam. Nem is csalódtam, és bár nem olcsó módja a fogorvoslásnak, mégis a legkellemesebb.

A klinikán kedvesek, mosolygósak és odafigyelnek az emberre, így gondolom, azoknak sem akkora trauma, akik nem olyan nebáncsvirágok, mint én.

Dr. Gócza Eszter elérhetősége
Cím: Art Medic Klinika - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 105.
Telefon: 06-1/225-31-20, 06-1/225-31-21, 06-70/415-44-22.

Noémi

Dr. Horváth Kornél régóta a fogaim karbantartója. Bár nehezen veszem rá magam, hogy fogorvoshoz menjek, ha egyszer elhatározom magam, mellette döntök. Életemben először, mikor a rendelőjében jártam, még kisgyerek voltam. Félénken felvetettem, hogy esetleg fájni fog-e a beavatkozás, mire sztoikus nyugalommal felelte: „Az előző betegem kiugrott az ablakon, a másikat pedig mentő vitte el. Akkor beülsz a székbe?” Ettől a mondattól kibukott belőlem a nevetés, és tökéletesen megnyugodtam. Azóta is az a tapasztalatom, hogy már a jelenléte is megnyugtat, és a szakértelmére sincs panaszom. Sajnos általában zsúfolt a naptára, ezért legtöbbször egy hónapra előre van csak időpont.

Dr. Horváth Kornél elérhetősége
Cím: 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 105.
Telefon: 06-1/277-35-28.

Eszti

Hiába lakom már néhány éve Budapesten, fogorvoshoz még mindig Zalaegerszegre járok. Nyilván ez a helyzet annak is köszönhető, hogy szerencsére nincs túl gyakran szükségem arra, hogy meglátogassam.

Próbálok vigyázni a fogaim épségére, és ez szerencsére sikerül is. Ha azonban apróbb fogászati problémáim adódnak, leutazom és felkeresem dr. Barabás Anikó fogszakorvost. Az a néhány évtizednyi tapasztalat, mely a háta mögött van, nekem már eleve garanciát jelent. Emellett pedig rendkívül gyors és hatékony, ami szintén nagyon fontos, hiszen nem szeretnék a kelleténél több időt tölteni a rendelőben. Ám a gyors munka szerencsére nem megy az alaposság rovására.

Dr. Barabás Anikó elérhetősége
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Ola út 16/e.
Telefonszám: 06-92/318-166.

Melinda

Fogorvoshoz járni senki sem szeret. Mindenkinek akad pár rémtörténete rosszul tömött fogakról vagy gyökérkezelésekről, pedig alapvetően a fogászat nem egy rémálom, ha az ember rátalál a megfelelő szakemberre.

Én dr. Rigó Orsolya személyében ismertem meg a tökéletes fogorvost, aki valóban megbízhatóan és kellő szakértelemmel kezeli fogaimat. Ő alapvetően arra törekszik, hogy a betegek megtanulják úgy ápolni fogaikat, hogy a lehető legkevesebb problémájuk legyen a jövőben. Hozzá tehát nem azzal a félelemmel megyek, hogy ha fáj a fogam, a kezelés után talán rosszabb lesz a dolog, mint előtte volt, eddig ugyanis minden problémámra megtalálta a lehető legkíméletesebb, de hatásos megoldást.

Dr. Rigó Orsolya elérhetősége
Cím: 1088 Budapest, József körút 19.
Telefonszám: 06-1/318-99-83.
Ezt is szeretjük