A 3 legjobb gyerekorvos
Szerintünk
A gyermekorvosra a legfontosabbakat bízzuk rá. Nemcsak a szakértelem a fontos, hanem az is, hogy hogyan viszonyul a csöppségekhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szülőnek a gyerek egészsége mindennél fontosabb. Éppen ezért nyilván hajlamos túlkapásokra – főleg, ha első gyerekről van szó. Így egy gyerekorvosnak nemcsak jó szakembernek kell lennie, hanem türelmesnek, megnyugtatónak, kedvesnek, szimpatikusnak, okosnak, gyerekbarátnak, egyszóval egy modernkori Mary Poppinsnak is egyben.

Ahogy az ember nehezen talál saját magának megfelelő orvost, ugyanúgy a gyerek orvosát is nagyon nehéz meglelni. Van, aki kedves, de túl sok gyógyszerrel tömné anyu kicsi kincsét, a másik a természetes módszerek híve, de képtelen a síró, ugrándozó, harapdáló gyereket kezelni, a harmadik pedig tökéletes, csak éppen a város másik végén lakik. Így a választás nagyon nehéz: megalkuvás, vagy újabb keresgélés. Hogy ne kelljen tovább kutatnod saját gyermeked Mary Poppinsáért, eláruljuk, hogy mi kikben bízunk meg maximálisan.

Judit – Napsugár édesanyja

Mielőtt megszületett kislányunk, Napsugár, már eldöntöttük, hogy a homeopátiás gyógyítás mellett tesszük le a voksunkat. Egy jó mondás szerint a gyerek azért jó, hogy az ember sutba dobja az elveit. Mi is felülbíráltuk döntésünket, és arra jutottunk, hogy ebben is a köztes megoldás a járható út számunkra.

Eddig homeopátiás orvosunk volt Budakeszin, de most, hogy már nem folytatja praxisát, egy nagyon kedves doktornénihez kerültünk, akiben érzem a finom átmenetet a természetes módszerek és a gyógyszeres kezelés alkalmazása között. Nem ad a gyereknek egy tüsszentés után antibiotikumot, de azonnal felismeri, hogy mégis mikor van szükség gyógyszeres kezelésre. És nem csinál belőle gondot, ha ki kell menni házhoz a beteg gyerekhez, akármilyen eldugott helyen is lakunk.

Név: Dr. Bartos Mária
Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telefonszám: 06 23 451 705

Gabi – Luca és Mira édesanyja

Két kisgyerek mellett aztán megtapasztaltam, hogy mennyire fontos egy olyan gyerekorvos, akire lehet támaszkodni, és akinek maximálisan megbízhatok a szaktudásában. Szerencsém van, mert a tökéletes gyerekorvost a körzeti orvos személyében találtuk meg, így nem kellett a hosszú keresgélési és próbálgatási procedúrán keresztülmennünk, mint oly sok anyukának és picinek.

Ha bármi baj van a gyerkőcökkel, márpedig az utóbbi időben szinte havonta jártunk hozzá, akkor mindig megvizsgálja őket, nem csak telefonon keresztül hajlandó tanácsot adni. Ha kell, beutalja őket szakorvoshoz, és mindig ügyel arra gyógyszerfelírásnál, hogy ne mindjárt a lórúgás-félékkel kezdje.

Név: Dr. Rácz Ágota
Cím: XVI. kerület, Centenáriumi sétány – gyermekrendelő
Telefonszám: 06 1 404 43 09

Luca – Jázmin nagynénje

Bár nekem még nincs gyerekem, a nővérem – vagyis az ő hat éves kislánya – révén bele-belekóstolok néha, vagy legalábbis jobban belelátok az anyaszerepbe. Jázmin alapvetően jó gyerek, és nem fél az orvostól, nem szokott hisztizni, és szerencsére nem is egy betegeskedő típus. Ennek ellenére a nővérem természetesen mindent megtett, hogy olyan orvoshoz kerüljenek, aki megbízható. Fontos ugyanis, hogy ne csak az anyuka, hanem a gyerek is megbízzon benne, és ne féljen tőle. Így a vizsgálat könnyebb, nem beszélve a gyógyulásról.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Jázmin orvosa nem ír fel azonnal gyógyszert, és mindig fogadja őket, nem csak telefonon keresztül ad tanácsokat. Nagyon szavahihető és jó szakember, hiszen nem egyszer előfordult már, hogy nagyobb rosszullétekkor is azt javasolta a testvéremnek, hogy hagyja, hadd feküdje ki a gyerek gyógyszerek nélkül, mert néhány nap alatt magától rendbejön. És valóban, eddig mindig bejött, amit mondott. Így tehát, bár nem személyesek a tapasztalataim, szívből ajánlom őt mindenkinek.

Név: Dr. Takács Judit
Cím: I. kerület, Mikó utcai gyerekrendelő
Telefonszám: 06 1 375 7173

OLVASD EL EZT IS!

mobil no
  • megelőzés
  • a hosszú élet titka

Mit tegyél, ha 100 évig szeretnél élni?

Ezt is szeretjük