Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)
A wellness-élmény mellett nagyszerű kalandban lehet részetek a szomszédos strandfürdőben és a 18 csúszdás aquaparkban.

aquarell pr cikk cover 2100x1400 pix
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A wellness-hotelben eltöltött néhány nap áldásos hatásait csak az ismerheti igazán, aki már kipróbálta ezt a fajta pihenést.

Egy ilyen szállodában tökéletesen regenerálódhatsz, hiszen a wellness-részlegen minden a feltöltődésről, a kikapcsolódásról szól, semmi más dolgod nincs azon kívül, hogy élvezd a kényeztetést, és teljesen ellazulj.

Aki még nem próbálta a pihenés ezen fajtáját, mindenképpen szánjon rá időt, hiszen ég és föld a különbség a wellness előtti és utáni állapot között! Mind testileg, mind pedig lelkileg tökéletesen feltöltheted energiakészleteidet, mindemellett egészségesebb is lehetsz, hiszen a stressz levezetésének köszönhetően az általa okozott panaszok is enyhülhetnek, vagy éppen elmúlhatnak. 

Fotó: Bata Tamás

A wellness népszerűsége nem véletlen, hiszen ez az egyetlen olyan egészségmegőrző módszer, ami kényeztetéssel párosul. A hosszú tél után a tavaszi-nyári időszakban nem árt egy kis megújulás, ez a testnek és a léleknek egyaránt jót tesz, és ezáltal jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Mivel nyáron sem tűnnek el a különböző betegségek, fontos, hogy az immunrendszer megfelelően erős legyen, így megúszhatóak az ilyenkor gyakori, megfázásos megbetegedések. A wellness keretein belül méregtelenítheted is szervezetedet, ami szintén segít abban, hogy egészségesebb lehess, ezen kívül a külsőre is jó hatással lehet. 

Fotó: Bata Tamás

Folyamatos akciók, családi kikapcsolódás

A ceglédi Hotel Aquarellben jól felszerelt wellness-részleg vár minden feltöltődni vágyót, ráadásul a szállodában még akkor is biztosítják a nyugodt pihenést, ha kisgyerekkel együtt érkezel. Ebben a hotelben még a legkisebbek sem fognak unatkozni, ugyanis a szállodában az ő szórakozásuk is biztosított, köszönhetően a MóKaland játszóháznak, mely szeretettel várja a legkisebbeket is, így a szülők nyugodt pihenésének nem lesz semmi akadálya, és közben a gyerekek is jól érzik magukat. A szállodai játszóháznak köszönhetően nem kell a családnak napokat külön töltenie ahhoz, hogy mindenki megkapja, amire vágyik. 

Fotó: Bata Tamás

A szállodában a folyamatos akciók teszik lehetővé, hogy minél kedvezőbb áron juthass hozzá a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz. Az akcióknak hála, egyre szélesebb réteg számára válik elérhetővé a pihenés, melynek során testileg-lelkileg tökéletesen megújulhatsz.

Nyári ajánlataink belépőt tartalmaznak a szomszédos Gyógyfürdő- és Szabadidőközpontba, ahol kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a hűsítő medencék és a 18 csúszdás aquapark nagyszerű élményeit. 

Ezt is szeretjük