Ez a teszt már azelőtt kimutatja a rákot, hogy megjelennének a tünetek: áttörést jelenthet a gyógyításban

Áttörést jelenthet a rákgyógyításban ez a teszt, ami már a tünetek megjelenése előtt is kimutatja a daganatos megbetegedést.

Galleri-teszt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy vérteszt több mint 50-féle ráktípust képes felismerni azelőtt, hogy egyáltalán megjelentek volna a tünetek. 

A New York’s Memorial Sloan Kettering Rákközpont tudósai szerint a Galleri-teszt ténylegesen ki tudja mutatni a rákos elváltozásokat a vérből. 

A Galleri-teszt

A kutatást 6662 fővel végezték, akik 50 év felettiek, és akiknek semmilyen korábbi tünete nem utalt rákos elváltozásra. 92 személynél lett pozitív a teszt eredménye, köztük 35-nél később tényleg rákot is diagnosztizáltak, azaz náluk még a tünetek előtt sikerült felismernie a daganatokat. 

GettyImages-481684347
Fotó: Bsip / Getty Images Hungary

Minél korábban megkezdődik a kezelés, annál nagyobb az esély a tünetmentesség elérésére és a gyógyulásra, ami égető probléma hazánkban is. 2021-ben a KSH adatai szerint több mint 30 ezren haltak meg rosszindulatú daganat következtében Magyarországon, országunk élen jár a daganatos megbetegedések okozta halálozásban.

Ám egyes tudósok szerint bizonyos negatív aspektusokat is figyelembe kell venni. Problémát okozhat a mentális egészségben, hogyha valaki véletlenségből fakadóan fals pozitív tesztet kap, az ebből fakadó vizsgálatok, konzultációk pedig pluszterhet róhatnak az egészségügyre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt a tesztet mindenesetre évek óta kutatják, mert a daganatok korai felismerése kulcsfontosságú a betegség okozta halálozások csökkentésében. Többek között az Oxfordi Egyetemen is górcső alá vették a tesztet. Vizsgálatuk szerint sikeresen kimutatja a rákot a tünetekkel küzdő emberek kétharmadának vérében. Ebből is látszik, hogy a teszt pontosabb azoknál, akiknél már fájdalom vagy csomók jelentkeztek, és helyes negatív eredményt ad a rákosnak hitt betegek 98 százalékánál, megkímélve őket a további vizsgálatok terheitől és az aggodalmaktól. 

Olvass tovább: 10 növény, ami segít megelőzni a daganatok kialakulását

Finomak és szuperegészségesek, ajánlott sokat fogyasztani belőlük.

Igen erős a rákellenes hatásuk: 10 növény, ami segít megelőzni a daganatok kialakulását

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük