8 különös testrészünk, amire rácsodálkoznak az emberek: neked például van Darwin-dudorod?
Az emberi test olykor még a tudósokat is meglepi. A következő testrészek létezéséről nem biztos, hogy hallottál már.

tükör nő fül
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki nem folytatott anatómiai tanulmányokat, nagyon valószínű, hogy még a saját testének egyes részletei is ismeretlenek a számára. Ez a lenyűgözően összetett és finoman hangolt rendszer számos érdekességet tartogat, és nemcsak a laikusok, hanem a szakemberek számára is, akik minden erejükkel azon vannak, hogy minél pontosabban fel tudják térképezni a felépítését, és minél alaposabban megértsék a működését. 

A kutatók újabb és újabb felfedezéseket tesznek az emberi testről, így korábban nem ismert érdekességekre, részletekre derül fény, amelyek olykor a hozzá nem értők érdeklődését is felkeltik. 

Különös testrészek

A következőkben olyan testrészekkel találkozhatsz, amelyekről nem is biztos, hogy hallottál már. Sőt a válogatás részét képezi két izom, ami pedig lehet, hogy nálad pont hiányzik, de ne aggódj, még ha így is van, nem vagy ezzel egyedül. 

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük