Dia
A tőkehalmájolaj jelentős D-vitamin-forrás: egy evőkanálnyi 924 NE-t tartalmaz. Kapszula formájában is árulják.
A lazacot nemcsak az omega-3 zsírsavak miatt érdemes fogyasztanod. Roston sült változatában 100 grammonként 284 NE D-vitamin található.
Ha szereted a tonhalat, a jövőben fogyaszthatod D-vitamin-tartalma miatt is. 100 grammal 352 NE-t viszel be a szervezetedbe.
A pirítósra szánt margarinból válassz D-vitaminnal dúsítottat, hiszen már 20 grammban is körülbelül 62 NE van.
Ehetsz D-vitaminnal dúsított reggelizőpelyhet is, például zabpelyhet, korpapelyhet is: 30 grammal 52 NE D-vitaminhoz jutsz hozzá.
Ők A Konyhafőnök döntősei: Rácz Jenőre kiakadtak a nézők az egyik finalista miatt
Azonnal töröld ezt az alkalmazást a telefonodról! Lenullázhatja a bankszámlád
Fontos figyelmeztetést adott ki a Nébih a magyarok kedvenc karácsonyi édességéről: bajba kerülhetsz, ha nem vagy óvatos
Egyetlenegy dolgot csinált jól az állásinterjún, megkapta a munkát: nem gondolnád, hogy mi az
Ki írta a Bánk bánt? 7 kérdés a másodikos középiskolai anyagból
1,919 milliárd forint volt a tét: ezek az ötöslottó nyerőszámai