Dia
A tőkehalmájolaj jelentős D-vitamin-forrás: egy evőkanálnyi 924 NE-t tartalmaz. Kapszula formájában is árulják.
A lazacot nemcsak az omega-3 zsírsavak miatt érdemes fogyasztanod. Roston sült változatában 100 grammonként 284 NE D-vitamin található.
Ha szereted a tonhalat, a jövőben fogyaszthatod D-vitamin-tartalma miatt is. 100 grammal 352 NE-t viszel be a szervezetedbe.
A pirítósra szánt margarinból válassz D-vitaminnal dúsítottat, hiszen már 20 grammban is körülbelül 62 NE van.
Ehetsz D-vitaminnal dúsított reggelizőpelyhet is, például zabpelyhet, korpapelyhet is: 30 grammal 52 NE D-vitaminhoz jutsz hozzá.
Gundel Takács Gábor: „Megválasztottam a pillanatot, amikor a három gyerekemet először elhoztam a Gundel étterembe”
Pindorch Csaba és Verebes Linda 4. gyermeke már másfél éves: Mór érkezésével ilyen lett a házasságuk
A súlyosan beteg Alain Delon így fest friss fotóján: a 88 éves legenda üzent az aggódó rajongóknak
Szakított ÉNB Joe és párja: így jelentette be, hogy szétmentek Csengével
Istenes Bence és Csobot Adél vidéki álomháza: virágba borult a kertjük
Igazi álompár: az RTL sztárja a Next Top Model Hungary szőke szépségével jött össze