Dia
Az ananászban található bromelin és jód együttesen segít a vértisztításban és az emésztés serkentésében.
Természetesen az egyik legjobb jódforrás a jódozott só. Ez sokkal egészségesebb, mint sima társa, ezért érdemes áttérni a használatára.
Tény, hogy a szőlőnek nagyon magas a cukortartalma, de bőven van benne jód is.
A cékla kiváló ásványianyag- és nyomelemforrás, jód- és pektintartalma a bélmozgást serkenti, így a salakanyagok könnyedén távoznak a szervezetből.
Természetes jódforrás a kagyló is, a benne található anyagok elengedhetetlenek az egészséges táplálkozáshoz.
A Spirulina alga azon túl, hogy magas jódtartalommal bír, az immunrendszer egyik legnagyobb természetes védelmezője is.
A tengeri halak, többek között a lazac is elsődleges jódforrások.
Hogy hívták dr. Bubó asszisztensét? Csala Zsuzsa adta a hangját egyik kedvenc mesénkben
Több mint havi 40 ezer forintot igényelhetsz az államtól, ha ez igaz rád: kevesen ismerik a kedvezményt
Szigorúan tilos a szelektívbe dobni ezt a műanyagot – Mégis rengetegen elrontják
Ennek a változásnak nem fog örülni sok magyar autós: csütörtöktől lép életbe
Fotókon Vlagyimir Putyin eltitkolt lánya: a 21 éves Lujza kísértetiesen hasonlít az orosz elnökre
A Magyar Televízió gyönyörű bemondónőjét bolti lopáson kapták: azonnal kirúgták Szádvári Gabriellát