Dia
Az ananászban található bromelin és jód együttesen segít a vértisztításban és az emésztés serkentésében.
Természetesen az egyik legjobb jódforrás a jódozott só. Ez sokkal egészségesebb, mint sima társa, ezért érdemes áttérni a használatára.
Tény, hogy a szőlőnek nagyon magas a cukortartalma, de bőven van benne jód is.
A cékla kiváló ásványianyag- és nyomelemforrás, jód- és pektintartalma a bélmozgást serkenti, így a salakanyagok könnyedén távoznak a szervezetből.
Természetes jódforrás a kagyló is, a benne található anyagok elengedhetetlenek az egészséges táplálkozáshoz.
A Spirulina alga azon túl, hogy magas jódtartalommal bír, az immunrendszer egyik legnagyobb természetes védelmezője is.
A tengeri halak, többek között a lazac is elsődleges jódforrások.
Egyetlenegy dolgot csinált jól az állásinterjún, megkapta a munkát: nem gondolnád, hogy mi az
Ki írta a Bánk bánt? 7 kérdés a másodikos középiskolai anyagból
Ők A Konyhafőnök döntősei: Rácz Jenőre kiakadtak a nézők az egyik finalista miatt
Azonnal töröld ezt az alkalmazást a telefonodról! Lenullázhatja a bankszámlád
Befeküdt a macska a betlehemi jászolba, elképesztően aranyos kép született: ezek a fotók bearanyozzák a napodat
1,919 milliárd forint volt a tét: ezek az ötöslottó nyerőszámai