A gyönyörű színésznő már tinikorában az elvonóra járt: 8 sztár, aki súlyos küzdelmek árán leszokott
A kábítószerfüggő hírességeknek sok esetben az életük múlott az elvonó sikerén.

GettyImages-610717214
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 őszén nagy sikere volt a hazai mozikban a Herendi Gábor rendezte Toxikoma című filmnek, mely Szabó Győző azonos című könyvén alapul, feldolgozva a színész megküzdési történetét a kábítószerfüggőséggel, fikciós elemekkel gazdagítva a mozit. A vallomás felkavaró.

A kemény drogok, így a filmben górcső alá vett heroin markából emberpróbáló küzdelmek árán szabadulhat csak az ember, az elvonókúra olyan kínszenvedéssel jár, hogy sokszor fullad kudarcba az erős elhatározás ellenére is. Sőt, a film arra is rávilágít: a leszokás nem tekinthető azonnal gyógyulásnak, csak szünetelésnek. Bár a drogfüggőség egyáltalán nem csupán a sztárvilágot érinti, a reflektorok fényében még nagyobb figyelmet kap egy-egy eset.

Hírességek a drogfüggőségből a leszokás felé

A világszerte ismert hírességek közül többen már rajongóik előtt is bátran vállalják történetüket, mely a szerhasználatból súlyos küzdelmek árán vezetett a kiútig. Volt, aki már tinédzserkorában az elvonóra járt, más még mindig küzd a démonaival, és néhány éve is visszaesett, példájuk azonban sokak számára tanulságos lehet. A bevallások szerint már a magyar film is több fiatal számára nyújtott fogódzót és motivációt egy-egy rehabilitációs kezelés elkezdésére, és ennek reményében osztják meg történetüket a világsztárok is.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük