Megbízhatóan fertőtlenít, mégis kíméletes és illatos?

Nem lehetetlen

Olyan tiszta otthonra vágysz, ahol mikroszkóppal sem lehet találni baktériumokat? (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a konyha olyan tiszta, hogy akár enni is lehetne a padlójáról! - tartja a mondás, és néha azt kívánjuk, bárcsak mindez szóról szóra igaz lenne.

A várandósságunk idején, s különösen, amikor a kicsi már kúszik-mászik, nagyobb gondot fordítunk a takarításra.

A gyermekeid biztonságáért használj kíméletes fertőtlenítőt!

A kisgyerekek a világ felfedezése közben, amikor mindent összetapogatnak, megnyalnak vagy a szájukba vesznek, nem törődnek a higiéniával, a te feladatod megóvni őket a baktériumok és egyéb kórokozók támadásaitól.

Még nem teljesen kifejlett immunrendszerük miatt nagyobb szükségük van a fertőzésekkel szembeni igazán hatékony védelemre, de éppen a fokozott érzékenységük miatt sokan félnek hipoklorit tartalmú szereket bevetni azokon a felületeken, ahol a kicsi a földön ül, vagy ahol négykézláb mászik.

A Domestos új, hipokloritmentes általános tisztítószerei úgy biztosítják a padlón és más mosható felületeken a kíméletes, mégis hatékony tisztító és egyben fertőtlenítő hatást, hogy közben kellemesen friss citrus, fenyő vagy cédrus illatot árasztanak. Kényes felületekre kifejlesztett változatuk pedig a parkettán, kerámián, terrakottán és márványon is higiénikus tisztaságot biztosít, és könnyen is szárad.

Hatékonyság és friss illat

A hagyományos Domestos fertőtlenítőt továbbra is használd a WC-csészére, a lefolyókra, a szemeteskukára és környékére, valamint penészfoltokra, vagyis azokra a különleges bánásmódot igénylő veszélyzónákra, ahol a baktériumok és egyéb kórokozók nagy koncentrációban jelenhetnek meg.

A lakás többi részén a tisztaságot, a fertőtlenítést és a hatékony antibakteriális védelmet pedig rábízhatod a kellemesen friss illatú, higiénikus tisztaságot nyújtó új Domestos Általános Tisztítószerekre.
A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazd! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati utasítást!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1809986&banner=1809987&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük