Ingyenes kezelésen próbálhatod ki a helyet, ahol Pokorny Lia szépül

A színésznőt profi szakemberek kényeztetik, és ezt most te ingyen próbálhatod ki! (x)

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A budapesti Bijó Öngyógyító Központ márciusi megnyitóján a legszemfülesebb résztvevők már megtapasztalhatták a Bijó életérzést, sőt, többféle kezelésen is részt vehettek. A nagy sikerre való tekintettel most te is ingyenesen próbálhatsz ki számos programot, hiszen a Bijó gyógyítói kedvezményes órákkal és kezelésekkel várnak minden változásra vágyót! Lássuk a kínálatot.

Lehetőségek tárháza

A 756 négyzetméteres Bijó Energia Öngyógyító Központ holisztikus szemlélete a test-lélek-szellem harmóniájára törekszik, ezért itt minden szinten feltöltődhetsz, gyógyulhatsz. Ennek érdekében több mint 100 féle programmal vár téged - a fogyasztó vibrációs tréningen keresztül az egészségmegőrző masszázsokon át a jógáig - közel 70 szakképzett természetgyógyász.

Ha lelki táplálékra éhezel, akkor önismereti, lélekgyógyító, párkapcsolati beszélgetéseket és theta healinget is tartanak a szakképzett oktatóik. S ha az aktivitás helyett inkább csak önmagadra szeretnél figyelni, merülj el a különleges élményeket garantáló csoportos energiaközvetítésben.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek! Miért? Mert a gyógyulni vágyók és az érdeklődő egészségesek is ugyanazt élhetik át: a feltöltődés, regenerálódás, változás vagy megkönnyebbülés érzését. Természetesen mindenki mást kaphat a csoportos és egyéni kezelésektől.

- Annyira megtetszett, hogy meg is szeretném tanulni, ezért rendszeresen fogok járni - meséli Zsófi, aki 3-1-2 meridián tornát próbálta ki.

Próbáld ki te is ingyen, kötelezettségek nélkül!

A Bijó gyógyítói és oktatói nagy szeretettel várják az érdeklődőket és egészségüket megőrizni vágyókat, ráadásul most egy ingyenes csoportos órát és egy ingyenes kezelést vehet igénybe minden kedves látogató. Ehhez csak egy egyszerű regisztrációra van szükség.

Jólesett, kívánnál még?

Korlátozott ideig 25% árkedvezménnyel vehető igénybe több mint 30 Bijó gyógyító szolgáltatás is, mint például az aromaterápiás masszázs, a coaching, a stresszoldó kineziológia, a fülakupunktúrás addiktológia, a hangterápia, a mauri masszázs és a biorezonancia.

- 60 értékes percet kaptam Dávidtól, aki nagyon értette a dolgát. Az Öngyógyítóban nagyon kellemes az atmoszféra és kedvesek az emberek. Szeretném lányomat is elhozni egy alternatív masszázsra - mondta el Zsóka, aki a reflexológiát próbálta ki.

A teljes kedvezményes listát itt tekintheted meg.

Figyelem!

A Bijó Energia Öngyógyító Központ ingyenes, valamint kedvezményes lehetőségeivel csak augusztus 31-ig élhetsz. Hívd el barátaidat, szeretteidet most egy-egy ingyenes kezelésre, hogy együtt élvezhessétek azok egészségmegőrző, jótékony hatását.

Találkozópont: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Légy része a közösségnek! Tudj meg még többet tanfolyamaikról, kedvezményes lehetőségeikről, akcióikról a Facebookon is!

Ezt is szeretjük