8 súlyos betegség, amit a lábfej elváltozása jelez: ilyenkor tényleg szükség van orvosi segítségre

A lábfejen is megjelenhetnek olyan tünetek, amik mögött komoly betegségek is meghúzódhatnak.

Betegség tünetei a lábfejen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan mindennap használjuk, gyakran mégsem fordítunk elég figyelmet láb egészségére, pedig különböző szervi megbetegedéseket is megmutathat, ha valami nincs rendben velük.

Természetesen legtöbbször a helytelenül hordott vagy kényelmetlen kialakítású cipő, esetleg a műszálas zokni áll a problémák hátterében, de sokkal súlyosabb betegségeket is jelezhet a lábfej.

Betegségek tünetei a lábfejen

Ha huzamosabb ideig fájdalom jelentkezik a lábfejekben, akkor a legtöbben felkeresik az orvost, de vannak olyan bőrtünetek, illetve fájdalom nélküli állapotok, amik szintén problémákra utalhatnak, de sokan elsiklanak felettük.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük