11 évesen csontrák miatt vágták le a lábát: 20 évvel később szexi modell lett
Kislányként daganat miatt amputálták a lábát, később mégis büszke anya és szexi modell lett.

tessa-modell-amputacio
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tessa Snydert igazán nem kímélte az élet. Gyermekkorában csontrákot diagnosztizáltak nála, és 11 éves volt csupán, amikor a jobb lábát amputálni kellett. Kislányként fizikailag és lelkileg is rengeteget szenvedett, mire elfogadta sorsát, és újra pozitívan látta a világot.

A 29 éves philadelphiai modell nemrégiben a Daily Mirrornak őszintén mesélt történetéről, hogy másoknak is reményt adjon. Kislányként napról napra egyre nagyobb fájdalmat érzett lábában, amikor az MRI- és biopsziás vizsgálatok kimutatták: combcsontjában oszteoszarkómája van. 11 évesen megélte azt, hogy két hónap kemoterápia után elveszítette a haját, erejét, majd a rák megfékezéséért a lábát is amputálták.

Amputált lábú modell

Az amputáció után egy nagyon nehéz út állt előtte, tinédzserként egyre nehezebben fogadta el magát és protézisét, másnak látta magát, és barátokat sem igazán engedett közel magához. Hosszú idő után tudta elfogadni, amit nem tud megváltoztatni. Csaknem húsz év múlva tudja igazán őszintén kimondani: elfogadta magát. Amellett, hogy édesanya és feleség, szexi modell is lett belőle.

(Képek: Instagram/tessnyder.)

Ezt is szeretjük