A 2 legjobb csontkovács a városban

Egy jó csontkovács fél óra alatt képes megváltoztatni az életed, anélkül, hogy egy pillanatra is fájdalmat okozna. Tudd meg, kihez érdemes fordulnod!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbben csak akkor kezdik el keresgélni egy jó csontkovács telefonszámát, amikor már képtelenek együtt élni a mindennapokat megkeserítő fájdalommal. A derékfájástól az idegbecsípődésen keresztül a lumbágóig számos jel figyelmeztethet arra, hogy ideje meglátogatnod egy szakember rendelőjét, de a súlyos tünetek mellett a mozgásszegény életmód is okot adhat egy alapos ropogtatásra.

Ha a megfelelő személyt keresed fel, akkor garantáljuk, hogy nem bánod majd meg a döntést: a kezelés felérhet egy újjászületéssel.

Szabadulj meg a fájdalomtól!

Ha a munkád közben megállás nélkül a monitor előtt görnyedsz, és csak elvétve jut időd egy kiadós testmozgásra, akkor te is azok közé tartozol, akiknek kifejezetten ajánlott tárcsázniuk az alábbi telefonszámok valamelyikét. Ennek oka, hogy a rengeteg ülőhelyzetben töltött idő alatt szép lassan felborulhat a szervezetedben található csontok belső egyensúlya. Ez azért nem jár azonnali fájdalommal, mert a tested megpróbál alkalmazkodni, és igyekszik a lehető legtovább fenntartani a kóros egyensúlyt.

Az is előfordulhat, hogy egy hirtelen mozdulat miatt alakul ki izomfeszültség, minek következtében a test többi csontja is - kompenzálandó az eredeti problémát - elmozdul. A zsibbadt végtagok, a gyakori, migrénszerű fejfájás, a gerinc- és hátfájás vagy a nyakmerevség is figyelmeztethet a már említett belső egyensúly felborulására.

Már egyetlen kezelés elég!

A sokkal jobb közérzetet garantáló stabilitás már egyetlen kezelés után is visszaállhat, de sokan hosszasan halogatják a terápiát. Ha te is azok közé tartozol, akik már a csontkovács szó hallatán is összerezzennek, akkor ideje felszámolnod alaptalan félelmeidet, mert tulajdonképpen egy gyengéd, fájdalommentes kezelésről van szó. Feltéve persze, hogy tanult és megbízható szakembertől kérsz segítséget.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Aki mindenkinek segít - Kereszty András

Nagyon rövid idő alatt csodát tesz a megfáradt és összemeszesedett csontjaiddal Kereszty András, aki a Jókai utcában fogadja pácienseit. A gyors eredményt garantáló szakember egy úgynevezett energetikai gyógyítással is kiegészíti a kezelést, ami csak tovább fokozza a kínzó fájdalom helyébe lépő komfortérzetet.

Azt, hogy a terápia eredményes lesz, András sokszínű betegköre is garantálja. Páciensei között a sportolóktól az akut problémával küszködő átlagemberig mindenki megtalálható, és egyáltalán nem ritka, hogy egy bottal érkező beteg távozáskor a sarokban felejti a korábban nélkülözhetetlennek hitt segédeszközt. Ha egy megértő és profi szakemberre vágysz, akkor hívd bizalommal!

Név: Kereszty András
Cím: 1065 Budapest, Jókai utca 13.
Telefon: 06-30/970-71-82.

Megkeresi a fájdalom gyökerét - Menyhárt Balázs

A XIII. kerületi Kárpát utcában rendelő Menyhárt Balázs már egészen fiatal korától a gyógyító pályára készült. Mindennél fontosabb számára, hogy a tünetek helyett a fájdalom okát kezelje. Azt, hogy ezt mennyire eredményesen teszi, bizonyítja a rengeteg pozitív visszajelzés, amit pácienseitől kap.

További pozitívum, hogy több egészségpénztárral is szerződésben áll, így a kimondottan jó árúnak számító, hétezer forintos kezelést adómentesen elszámolhatod az erre szánt keretből. Internetes oldalán részletesen olvashatsz az általa kidolgozott gerincgyógyító masszázsterápiáról, mely nagyon hatékony, és gyakorlatilag teljesen fájdalommentes.

Név: Menyhárt Balázs
Cím: XIII. kerület Kárpát utca 9. 4. em. 2.
Telefon: 06-70/326-78-25.
Web: www.gerincgyogyito.hu

OLVASD EL EZT IS!

derek
  • fájdalom
  • gerincbetegség

Zsibbadás, gerincfájdalom

no kosztum
  • emésztőrendszeri betegség
  • munkahelyi ártalmak

Folyamatos időhiány? - 3 betegség, ami 10 éven belül utolér

Ezt is szeretjük