Egyben sült olasz fasírt fűszeres paradicsomszósszal: könnyű, mediterrán recept
Az egyben sült olasz fasírt különlegessége, hogy fűszeres paradicsomszósz ad neki semmihez sem hasonlítható ízt.
Összesen 6 találat.
Az egyben sült olasz fasírt különlegessége, hogy fűszeres paradicsomszósz ad neki semmihez sem hasonlítható ízt.
Az egyben sült csirkefasírt fűszeres, szaftos, és ha baconbe tekered, nem is szárad ki.
A tojással töltött, tepsiben sült fasírt, vagyis a Stefánia-vagdalt hidegen és melegen is kitűnő.
Az amerikai egyben sült fasírtba sertés és marha is kerül, a külsejét pedig ketchuppal szokták bevonni.
Ha szereted az egészben sült fasírtot, készítsd el szicíliai módra fűszerekkel és sajttal!
Az egyben sült fasírttal kevesebb a macera, mint a gombócos változattal, és zsiradékot is kevesebbet vesz fel. Tálald krémes krumplipürével!