Így készül a bigos, vagyis a lengyel vadászpörkölt: kolbásszal és káposztával fő
A bigos, vagyis a lengyel káposztás kolbász vagy vadászpörkölt sokféle füstölt hússal és gombával együtt fő.
Összesen 9 találat.
A bigos, vagyis a lengyel káposztás kolbász vagy vadászpörkölt sokféle füstölt hússal és gombával együtt fő.
Ha szereted a remegős kocsonyát, készítsd el füstölt csülökkel!
Akkor a legfinomabb a körömpörkölt, ha csülköt is használsz hozzá.
A sült csülök akkor lesz finom, ha a külseje ropogós, belül a hús pedig puhára sült.
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
A csülök kiadós, ízletes, és viszonylag kevés munkával elkészíthető.
A bográcsos pincepörkölt többféle húsrészből készül, és friss kenyérrel tunkolva a legfinomabb.
A pékné módra készített csülök lényege a sok krumpli és hagyma, amelyen a hús pihen sütés közben.