Üdvözlünk a megújult Feminán!

Piacvezető női online magazinunk tavaly ünnepelte 15. születésnapját, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Üdvözlünk a megújult Feminán!
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mostantól letisztultabb, modern külsővel találkozhatnak olvasóink, az új megjelenést a finom pasztelles színek teszik még különlegesebbé.

Nézz körül nálunk!

A Feminánál mindig történik valami, folyamatosan fejlődik és színesedik – szem előtt tartva az olvasói igényeket. A kiadvány nem csupán tartalmi kínálatában és cikkeiben reflektál a világban zajló változásokra, hanem megjelenésében is reagál az aktuális trendekre. Az új külső igazi frissességet tükröz, ami egyszerre modern és átlátható.

A tartalmi és vizuális összhang mellett az új dizájn megalkotásakor nagy hangsúlyt fordítottunk a felhasználói élmény növelésére. A nyitó- és rovatoldalak új elrendezésének köszönhetően látogatóink egyszerűbben válogathatnak az olvasnivalók között. Izgalmas megoldás a horizontálisan scrollozható cikkek blokkja, továbbá a váltakozó képarányok és a lekerekített képek is.

Miért válaszd a Feminát?

A Femina 2022-ben piacvezetőként zárta az évet, az Indamedia női portfóliójába tartozó portálunk cikkeit tavaly naponta átlagosan 515 158* valós felhasználó (RU) olvasta, amivel a látogatottsági lista élén végeztünk az online női kiadványok versenyében. A Femina népszerűsége azóta is töretlen: 2023 első negyedévében továbbra is női kiadványunk vezeti a látogatottsági listát.**

Kedvezményes hirdetési ajánlat a megújult Feminán

Ha kampányoddal női célcsoportot szeretnél megcélozni, akkor a piacvezető pozíció mellett van még egy érvünk, miért érdemes nálunk hirdetni. A megújulás alkalmából most kedvezményesen adhatod le megrendelésed 2023. június 30-ig.

A promóció ideje alatt minden Femina-megjelenésre extra 10% kedvezményt biztosítunk!

Az ajánlat részleteivel és megrendeléssel kapcsolatosan keresd Indamedia Sales kapcsolattartód vagy írj a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

* Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. éves napi átlag RU (Real Users) - brand adat

**Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2023. január, február, március napi átlag RU (Real Users) - brand adat és 2023. január 1. - március 31. időszaki napi átlag RU (Real Users) - brand adat

Ezt is szeretjük