Szaftos mazsolás marharagu
A marhahús ízét remekül kiegészíti a bor és a mazsola, és ha ropogós zöldséget is csempészel bele, akkor felséges fogást tehetsz az asztalra.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

beauty and style

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az ősz slágere a szőlő, de nemcsak bor formájában vagy nyersen, hanem pikáns összetevőként levesekbe és főételekbe is. A mazsola szintén remek ízesítő lehet.

Ha szereted az édes és a sós kombinációját, akkor próbáld ki a mazsolával készült marharagut, amit nem is olyan nehéz elkészíteni.

Mazsolás marharagu

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhafartő
  • egy marék mazsola
  • 2-3 szárzeller
  • 2 dl fehér bor
  • bors

A marhahúst és a zellerszárat vágd kockára. A húst sózd és borsozd. Kockázd fel a hagymát is, kevés olajon párold üvegesre, majd add hozzá a marhahúst. Pirítsd át, süsd fehéredésig, hagyd, hogy egy kevés levet eresszen, öntsd rá a fehérbort, végül add hozzá a mazsolát.

Ha a hús már majdnem megpuhult, dobd hozzá a zellerszárakat, és párold készre az egészet.

Blog.hu ajánló