Rántott hús ropogós sajtos panírban
Ha unod az eredetit
Kóstoltad már a rántott húst sajtos panírban? Ha nem, egy falat elég ahhoz, hogy rákapj.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Ez már megint mi? Félig kész sminket villantanak a lányok az Instagramon »

Egy fazon, ami mindenkinek jól áll: midi szoknyák 9 ezer forint alatt »

Ez a szezon legnőiesebb lábbelije: így viseld a bársonycsizmát »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fűszeres rántott hús sajtos bundában bármilyen alkalomra tökéletes, legyen az hétvégi családi összejövetel, ünnep, de akár munka után is elkészítheted. Friss salátával, majonézzel vagy bármilyen hagyományos körettel ínycsiklandó fogás. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg sertésszelet
  • 10 dkg parmezán
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, szeleteld fel, és klopfold vékonyra. Sózd, borsozd ízlés szerint. A panírozáshoz tedd egy tálba vagy mélyebb tányérba a lisztet. Egy másik edényben verd fel a tojást, nyomd hozzá a fokhagymát, a harmadikban pedig keverd össze a zsemlemorzsát és a reszelt sajtot.

Forgasd meg mindegyikben a szeleteket. Önts bőséges olajat egy nagyobb serpenyőbe. Ha elég forró, rakd bele a karajt. Süsd a hús mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan fordítsd át a szeleteket. Arra vigyázz, hogy közben a panír ne sérüljön. Ha kész, vedd ki a rántott húst az olajból, szedd papírtörlőre, és jól csepegtesd le.

Blog.hu ajánló