Rántott hús ropogós sajtos panírban
Ha unod az eredetit
Kóstoltad már a rántott húst sajtos panírban? Ha nem, egy falat elég ahhoz, hogy rákapj.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Így lehet gyönyörű egy telt nő fehérneműben - Különleges fotók »

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fűszeres rántott hús sajtos bundában bármilyen alkalomra tökéletes, legyen az hétvégi családi összejövetel, ünnep, de akár munka után is elkészítheted. Friss salátával, majonézzel vagy bármilyen hagyományos körettel ínycsiklandó fogás. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg sertésszelet
  • 10 dkg parmezán
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, szeleteld fel, és klopfold vékonyra. Sózd, borsozd ízlés szerint. A panírozáshoz tedd egy tálba vagy mélyebb tányérba a lisztet. Egy másik edényben verd fel a tojást, nyomd hozzá a fokhagymát, a harmadikban pedig keverd össze a zsemlemorzsát és a reszelt sajtot.

Forgasd meg mindegyikben a szeleteket. Önts bőséges olajat egy nagyobb serpenyőbe. Ha elég forró, rakd bele a karajt. Süsd a hús mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan fordítsd át a szeleteket. Arra vigyázz, hogy közben a panír ne sérüljön. Ha kész, vedd ki a rántott húst az olajból, szedd papírtörlőre, és jól csepegtesd le.

Blog.hu ajánló