Rántott hús ropogós sajtos panírban
Ha unod az eredetit
Kóstoltad már a rántott húst sajtos panírban? Ha nem, egy falat elég ahhoz, hogy rákapj.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fűszeres rántott hús sajtos bundában bármilyen alkalomra tökéletes, legyen az hétvégi családi összejövetel, ünnep, de akár munka után is elkészítheted. Friss salátával, majonézzel vagy bármilyen hagyományos körettel ínycsiklandó fogás. 

Rántott hús sajtos panírban

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg sertésszelet
  • 10 dkg parmezán
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, szeleteld fel, és klopfold vékonyra. Sózd, borsozd ízlés szerint. A panírozáshoz tedd egy tálba vagy mélyebb tányérba a lisztet. Egy másik edényben verd fel a tojást, nyomd hozzá a fokhagymát, a harmadikban pedig keverd össze a zsemlemorzsát és a reszelt sajtot.

Forgasd meg mindegyikben a szeleteket. Önts bőséges olajat egy nagyobb serpenyőbe. Ha elég forró, rakd bele a karajt. Süsd a hús mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan fordítsd át a szeleteket. Arra vigyázz, hogy közben a panír ne sérüljön. Ha kész, vedd ki a rántott húst az olajból, szedd papírtörlőre, és jól csepegtesd le.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük