Pofonegyszerű padlizsánkrém

Készítsd el mindenki kedvencét!

A padlizsánkrémet nem lehet megunni. A recepthez ráadásul semmilyen különleges összetevő nem szükséges.

Nyereményjáték

Nyerj 20 000 forint értékű családi belépőt a Sobri Jóska Élményparkba! (x)

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat különleges olajokkal!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Nem kell sátorban aludnod, ráadásul biciklivel is elmehetsz erre a fesztiválra (x)

Teljesen más oldalát mutatta meg Hosszú Katinka - Ilyennek látta a fotós munka közben (x)

Egyszerű praktikákkal megóvhatod a látásodat - 5 tipp, hogyan vigyázz rá a nyári melegben! (x)

Mit és mennyit kell inni nyáron, hogy éber és fitt maradj? Nem csak a cukormentesség a fontos! (x)

Kicsi, sötét helyiségek a lakásban? Így töltsd meg napfénnyel! (x)

beauty and style

Legyező az esküvőre: 10 kép, amitől te is beleszeretsz »

Ennél idiótább farmert még nem láttunk »

10 elképesztő hajfonat: ezeket érdemes volt feltenni az Instára »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A padlizsánkrém igazi ínyencség, mégsem nehéz elkészíteni. Tökéletes mártogatósnak és szendvicsre vagy pirítósra is.

Ehhez a változathoz ráadásul semmilyen különleges összetevő nem kell, a padlizsánon kívül valószínűleg mindent megtalálsz otthon.

Fokhagymás padlizsánkrém

Hozzávalók:

  • 3 kisebb padlizsán
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • tengeri só
  • fehérbors
  • néhány csepp citromlé
  • 1 dl olívaolaj

A padlizsánt szurkáld meg, és süsd puhára közepesen előmelegített sütőben. A hagymát reszeld le vagy vágd egészen apró kockákra. Ha megsült a padlizsán, vágd ketté és kapard ki a belsejét, majd keverd el a hagymával és az átnyomott fokhagymával. Ízesítsd egy nagyon kevés ecettel, sóval és borssal, majd keverd simára az olívaolajjal. Hűtőben pár napig eláll.

OLVASD EL EZT IS!

cezaros
  • saláta
  • saláták, zöldséges ételek

Az eredeti Cézár-saláta receptje

humuszka
  • szendvics
  • saláták, zöldséges ételek

Készíts humuszt házilag!

Blog.hu ajánló