Mediterrán citromos csirkemell
Ha unod a szokásos panírt a rántott húson, próbáld ki ezt az ínyencséget! Bármilyen körethez kitűnő.
Ki mondta, hogy rántott húst csak vasárnap lehet enni? Ráadásul nem kell ragaszkodnod a szokásos panírhoz sem.
Egy kis újítással egy teljesen más ízélményben lehet részed, a citrom és a sajt különlegessé teszi a hagyományos fogást.
Mediterrán citromos csirkemell
Hozzávalók:
- 4 filézett csirkemell
- 1 csokor petrezselyemzöld
- fél citrom leve
- fél dl olívaolaj
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A petrezselyemzöldet aprózd fel. Keverd össze a citromlével, és ízlésed szerint sózd, borsozd. Tedd bele a hússzeleteket, és egy éjszakára lefedve hagyd benne állni.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Amikor másnap kiveszed, a szeleteket picit sózd meg, ezután jöhet a panír. A zsemlemorzsát keverd össze sajttal, és úgy forgasd bele a húst. Forró olajban süsd aranybarnára. Bármilyen körethez, de akár salátákhoz is kitűnő.
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- húsételek
Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós
- csirke
- húsételek
Ropogós csirkecombfilé
- csirke
- lasagne